عوارض زنجبیل

حالت شب

زنجبیل هم همانند سایر چیز های دیگر خلقت از نظر انسان خوبی و بدی دارد که در این مطلب مهمترین عوارض زنجبیل را توضیح خواهیم داد همچنین می توانید مطلب قبلی که در مورد خواص زنجبیل بود را مشاهده نماید.

به نظر می‌رسد که عوارض جانبی و مضرات زنجبیل بسیار ناچیز باشد! با این حال زیاده روی در هر چیزی ممکن است عوارض و مضراتی داشته باشد. به خواندن این مقاله ادامه دهید تا پی ببرید که چرا مصرف بیش از حد زنجبیل خطرناک است و عوارض جانبی زنجبیل را به طور مفصل بشناسید.

عوارض زنجبیل ۱. ممکن است باعث مشکلات فشار خون شود
در اکثر تحقیقات انجام شده درباره‌ی خواص زنجبیل به فشار خون پرداخته نشده است. به علاوه، تحقیقات درباره‌ی مصرف بیش از حد زنجبیل هنگامی که داروهای کاهش فشار خون مصرف می‌کنید هشدار می‌دهند. چون زنجبیل می‌تواند فشار خون را تا حدود بسیار زیادی پایین بیاورد.

از طرف دیگر، دوز بالای زنجبیل همچنین می‌تواند بعضی از ناراحتی‌های خاص را وخیم‌تر کند، که فشار خون بالا یکی از آن‌ها است. اگر به فشار خون بالا مبتلا هستید بهتر است از مصرف زنجبیل خودداری کنید.

عوارض زنجبیل ۲: ممکن است منجر به اسهال شود
آیا مصرف زنجبیل برای اسهال بی‌خطر است؟ در صورت مصرف مقادیر بالا، زنجبیل می‌تواند موجب اسهال شود. چون عبور غذا و مدفوع را در روده تسریع می‌کند.

طبق گزارش مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، دوز بالای زنجبیل می‌تواند منجر به اسهال شود. راه‌حل کارساز برای این مشکل می‌تواند مصرف مکمل‌های زنجبیل یا مصرف زنجبیل با وعده‌های غذایی باشد – اما این فقط در صورتی است که عوارض جانبی شدید نباشند. در صورت شدید بودن، باید بلافاصله مصرف زنجبیل را متوقف کنید.

عوارض زنجبیل ۳. ممکن است در طول دوران بارداری و شیردهی خطر داشته باشد

عوراض زنجبیل برای زنان شیرده
هرچند زنجبیل می‌تواند حالت تهوع دوران بارداری را کاهش دهد، اما شایان ذکر است که این گیاه جنبه‌های منفی و بدی نیز دارد. مطابق نظر بعضی از متخصصان، مصرف زنجبیل می‌تواند خطر سقط جنین را افزایش دهد. اگر دوز مصرفی زیر ۱۵۰۰ میلی گرم در روز باشد ممکن است خطری نداشته باشد اما باز هم با پزشک خود در این باره مشورت کنید.

و مشکل فقط همین نیست، حتی خوردن مکمل‌های زنجبیل با دوز بالا نیز می‌تواند باعث سقط جنین و مشکلات دیگر بشود. هرچند مصرف زنجبیل به میزانی که در غذا افزوده شده بی‌خطر است، اما می‌تواند در دوران بارداری مشکلاتی ایجاد کند.

در یکی از مطالعات ایتالیایی بیان شده است که زنجبیل می‌تواند تهوع دوران بارداری را درمان کند، اما برای تائید این حقیقت بر نیاز به انجام مطالعات بیشتر تاکید می‌کند. در گزارشی دیگر بر این تاکید می‌شود که زنجبیل باعث سقط خودبه‌خودی یا زایمان زودرس می‌شود. هرچند چنین نتایجی در مطالعات انجام گرفته بر روی حیوانات به دست نیامد، اما همچنان مشورت با پزشک ضرورت دارد.

مادرانی که مقدار زیادی خون هنگام زایمان از دست داده‌اند باید در دوران اولیه‌ی پس از زایمان از خوردن زنجبیل خودداری کنند.

همچنین بخوانید : با خواص زنجبیل آشنا شوید.

عوارض زنجبیل ۴: ممکن است باعث خونریزی شود
آیا ممکن است زنجبیل باعث خونریزی شود؟ مطابق مطالعات انجام شده، در بعضی از زنان پس از مصرف زنجبیل خونریزی قاعدگی بیش از حد گزارش شده است. استفاده از زنجبیل هنگامی که خونریزی دارید توصیه نمی‌شود. این مورد نه تنها در مورد این گیاه، بلکه در مورد هر ماده‌ی تشکیل دهنده‌ی موجود در این گیاه نیز صادق است. در گزارشی که توسط مرکز پزشکی دانشگاه مریلند منتشر شده است همین پیشنهاد و توصیه انجام شده است.

تعدادی از متخصصان معتقدند زنجبیل به خاطر خواص ضد انسدادی (رقیق کنندگی خون) می‌تواند باعث خونریزی شود. و وقتی با گیاهانی مانند میخک، سیر، و شبدر قرمز مصرف شود، جنسینگ می‌تواند خطر خونریزی بیشتر را افزایش دهد.

عوارض زنجبیل ۵. ممکن است قند خون را بیش از حد پایین بیاورد
معمولا گفته می‌شود که زنجبیل به درمان دیابت کمک می‌کند. که این خوب است. مشکل هنگامی ایجاد می‌شود که این دارو همزمان با داروهای دیابت مصرف می‌شود. زنجبیل ممکن است اثرات دارو را افزایش دهد و باعث هیپوگلیسمی یا کم شدن بیش از حد قند خون بشود.

عوارض زنجبیل ۶. ناراحتی قلبی را تشدید میکند

عوارض زنجبیل می تواند به ناراحتی قلبی اشاره کرد
دریافته‌اند که دوز بالای زنجبیل ناراحتی‌های قلبی را تشدید می‌کند. افرادی که داروهای فشار خون مصرف می‌کنند ممکن است یک افت ناخوشایند را در فشار خون خود تجربه کنند. همچنین ممکن است این تغییر به بی‌نظمی در ضربان قلب منجر شود.

همچنین ممکن است زنجبیل با درمان‌ فشار خون تداخل پیدا کند که می‌تواند نهایتا به بدتر شدن و وخامت ناراحتی قلبی بینجامد.

عوارض زنجبیل ۷: گاز معده و نفخ ایجاد میکند
چای زنجبیل ممکن است موجب اثرات جانبی گوارشی بخصوصی، هر چند اندک، بشود. بیشتر بر سیستم گوارشی فوقانی تاثیر می‌گذارد و باعث جمع شدن گاز در معده می‌شود. جایگزین کردن زنجبیل با مکمل‌ها می‌تواند راه‌حلی برای این موضوع باشد. اما بازهم، بهتر است ابتدا با پزشک مشورت کنید.

مطابق گزارش مرکز ملی پزشکی مکمل و جایگزین، زنجبیل می‌تواند اثرات جانبی خفیفی، مانند گاز معده، داشته باشد.

همین مورد درباره‌ی نوشابه‌ی زنجبیل، که یک نوشیدنی گازدار است، نیز صدق می‌کند. این نوشیدنی برای معده‌ی مبتلا به گاز خوب نیست چون خود نوشابه می‌تواند نفخ را شدیدتر کند. و مطابق دانشگاه بهداشت یوتا، زنجبیل، حتی اگر با دوز عادی مصرف شود، می‌تواند باعث نفخ بشود.

عوارض زنجبیل ۸. سوزش سر دل می آورد
زنجبیل، وقتی با دوز بالا مصرف شود (بیش از ۴ گرم در روز)، می‌تواند باعث سوزش خفیف سر دل شود. سایر عوارض جانبی احتمالی آن شامل ناراحتی معده و آروغ زدن می‌شوند. در صورتی که از زنجبیل به عنوان یک درمان جایگزین استفاده و در اثر آن سوزش سر دل را تجربه می‌کنید، این مورد را امتحان کنید – یعنی کپسول‌های زنجبیل. این طریقه‌ی مصرف ممکن است عارضه‌ی جانبی نداشته باشد.

در یک مطالعه‌ی صورت گرفته توسط آمریکایی‌ها نشان داد کسانی که زنجبیل مصرف کرده‌ بودند دچار سوزش سر دل شده بودند. بیشترین اثرات جانبی فقط وقتی رخ می‌دهند که این ماده به مقدار بسیار زیاد مصرف شود – و یکی از آن عوارض، طبق گزارش‌ها، سوزش سر دل است.

عوارض زنجبیل ۹: ناراحتی معده از مضرات زنجبیل است

عوارض زنجبیل ناراحتی معده
زنجبیل ترشح صفرا را تحریک می‌کند، که این به نفع گوارش و هاضمه است. بسیار عالی! اما اگر معده‌تان خالی باشد، این کار می‌تواند به تحریک معده و در نتیجه‌ی آن به آشفتگی گوارشی و ناراحتی معده منجر شود.

عوارض زنجبیل ۱۰. خارش و آماس دهان ایجاد میکند
این عارضه سندرم حساسیت اورال نیز نامیده می‌شود. هنگام مصرف بعضی از خوراکی‌های بخصوص آلرژی‌های خاصی به وجود می‌آیند. علائم آن عموما مختص به گوش‌ها، پوست، و دهان است. یکی از این آلرژی‌ها وقتی اتفاق می‌افتد که زنجبیل مصرف می‌کنید (البته نه برای همه) و در نتیجه‌ی آن دهانتان شروع به خارش می‌کند.

همچنین بخوانید : طرز تهیه زنجبیل

خارش دهان ممکن است به احساس مزه‌ی نامطبوع نیز منجر شود. هرچند جایگزین کردن زنجبیل با مکمل‌ زنجبیل ممکن است کمک کننده باشد، اما همیشه کارساز نیست. سایر آلرژی‌های مربوطه شامل مورمور شدن و آماس دهان می‌شوند.

عوارض زنجبیل ۱۱: می‌تواند باعث خارش پوست و چشم شود
آیا ممکن است به زنجبیل حساسیت داشته باشیم؟ مطابق یکی از تحقیقاتی که ایرانی‌ها انجام داده‌اند، رایج‌ترین واکنش آلرژیک به زنجبیل خارش پوست است. سایر آلرژی‌ها به زنجبیل شامل خارش چشم، سرخی پوست، و التهاب پوست می‌شوند.

این‌ها عوارض جانبی اصلی هستند. اما اثرات بد دیگری نیز برای مصرف زنجبیل (یا اشکال مختلف زنجبیل) وجود دارد که شایان توجه هستند.

 

در این نوشته شما با ۱۱ تا از عوارض مهم زنجبیل آشنا شدید برای آشنایی با خواص زنجبیل مطلب قبلی را مشاهده نمایید

همچین برای بهبود مطالب سایت در بخش دیدگاه نظر خود را در مورد این مطلب و سایت بیان نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا نیاز به راهنمایی دارید؟

09901528674

پشتیبانی در تلگرام