طرز تهیه پوره آووکادو

حالت شب

در این مطلب از سایت فارسی خوان شما با طرز تهیه پوره آووکادو آشنا می شوید آووکادو میوه ای، روغنی و پر ویتامین بوده که در آب و هوای گرم رشد می کند.

میوه آووکادو که به گلابی تمساح و همچنین میوه کره ای معروف است، ۲۰ نوع از انواع ویتامین ها و مواد معدنی از قبیل پتاسیم، که به کنترل فشارخون کمک می کند، آووکادو منبع غنی ای از ویتامین های گروه B بوده که در مبارزه با بیماری ها و عفونت ها کمک می نماید آووکادو دارای قند کم و فیبر بالا است.

طرز تهیه پوره آووکادو ۱) مواد لازم برای تهیه پوره آووکادو

۱- آووکادو
۲- سولفیت سدیم-به عنوان نگهدارنده
۳- اسید آسکوربیک-ویتامین ث
۴- نمک
۵- روغن زیتون

طرز تهیه پوره آووکادو-روش تهیه پوره آووکادوطرز تهیه پوره آووکادو ۲) روش تهیه پوره آووکادو

برای یک وعده غذایی، آووکادوی رسیده و نرم انتخاب کنید و آووکادو را نصف کنید، ته آن را درآورید، و نصف گوشت آن را با چنگال له کنید،ونمک وروغن زیتون و اسید آسکوربیک و در صورت تمایل سولفیت سدیم به آن اضافه کنید.آووکادو میوه‌ای بسیار مغذی است و  بافتی کره مانند دارد که طعم آن را کودکان خردسال عموماً دوست دارند. مخلوط پوره آووکادو با گلابی یا موز خوب می‌شود.

طرز تهیه پوره آووکادو ۳) ارزش غذایی آووکادو

آووکادو یکی از چرب ترین میوه های بوده و ۲۰ برابر سایر میوه ها چربی دارد. و ۷۰ تا ۸۰ درصد کالری آن مربوط به محتویات چربی مفید آن می باشد. این میوه منبع بسیار خوبی برای ویتامین های K، C، E، اسید فولیک، پروتئین گیاهی، فیبر غذایی، مس و پتاسیم است.

همچنین بخوانید : میوه های گرمسیری

طرز تهیه پوره آووکادو ۴) نکاتی در مورد آووکادو

۱- میوه آووکادو را تازه مصرف کنید و از خوردن پوسته و هسته آن خودداری نمایید.
۲- آووکادو می توان تا ۷ روز در دمای اتاق و تا دو هفته در یخچال نگهداری کرد.
۳- پس از بریدن و یا پوست کندن آووکادو ظرف چند ساعت و حتی چند دقیقه اکسید شده و قهوه‌ای رنگ می گردد.می توانید آووکادو را قطعه قطعه کرده و داخل کیسه‌ای ریخته و روی آن را آب بریزید و یک قاشق آبلیمو به آن اضافه نمایید.
۴- برای تسریع در رسیدن آووکادو می توانید آن را درون پاکتی گذاشته و درب آن راببندید.گاز اتیلن آزاده شده باعث رسیدن میوه میگردد.

طرز تهیه پوره آووکادو-فواید آووکادوطرز تهیه پوره آووکادو ۵) فواید آووکادو

۱- بهبود و حفظ سلامت قلب و پیشگیری از بیماری های قلبی
۲- بهبود سلامت چشم ها و بینایی
۳- پیشگیری از پوکی استخوان بدلیل وجود ویتامین K
۴- پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان از قبیل سرطان سینه، معده، کولون و لوزالمعده
۵- کمک به سلامت کودک در شکم مادر
۶- کاهش خطر ابتلا به افسردگی
۷- بهبود هضم غذا
۸- سم زدای طبیعی
۹- محافظت در برابر بیماری های مزمن

همچنین بخوانید : میوه های گرمسیری

طرز تهیه پوره آووکادو ۶) مضرات آووکادو

۱- آووکادو دارای ماده‌ای به نام پرسین بوده که برای بسیاری از حیوانات خانگی ماند سگ، گربه، اسب و پرندگان سمی بوده و می تواند موجب مرگ آنها گردد.
۲- افرادی که به لاتکس حساسیت دارند بایستی در مصرف این میوه احتیاط کنند. چرا که می‌تواند شوک آنافیلاکتیک به بدنتان وارد کند. اگر آووکادو خوردید و دهانتان تورم کرد، کهیر زدید، تنفستان به مشکل خورد، یا در بلعیدن غذاها با مشکل مواجه شدید، سریعا به اورژانس مراجعه کنید.
۳- آووکادو می تواند باعث کاهش اثر داروهای ضد انعقادی از جمله وافارین گردد و این گروه از بیماران بهتر است از مصرف آووکادو خودداری کنند.

آووکادو میوه ای سبز خوش رنگ همچنین حاوی کاروتنوئیدهای دیگری مثل زئاگزانتین، آلفا کاروتن و بتا کاروتن و همچنین ویتامین E می باشد.موادمغذی و آنزیم های موجود در آووکادو، جداره های ملتهب مخاطی در معده و روده کوچک را التیام می بخشد.

آووکادو میوه ای است که حاوی همه مواد غذایی به غیر از ویتامین C است. پروتئین این میوه کیفیت بالایی داشته و ویتامین A آن مقاومت بدن را در برابر عفونتهای باکتریایی به طرز معجزه آسایی افزایش می دهد و داروی خوبی برای رفع مشکلات کیسه صفرا می باشد.

آووکادو میوه‌ای گلابی شکل با طعم و خصوصیاتی شبیه انبه و هسته ای به قطر ۳ تا ۵ سانتیمتر است.قسمتهای مورد استفاده این میوه بخش گوشتی میوه است و در طب سنتی از برگ و هسته آن نیز در درمان بیماری ها استفاده می شود.

این مطلب توسط تیم فارسی خوان جمع آوری و تکمیل شده است امیدوارم که از این مطلب استفاده کرده باشید.همچنین از شما همراه گرامی می خواهیم که برای پیشرفت این مطلب نظر خود را از بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید و با دیگر کاربران به تبادل نظر بپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا نیاز به راهنمایی دارید؟

09901528674

پشتیبانی در تلگرام