دستور تهیه خمیر پیتزا در منزل اصلا کار سختی نیست. اگر روش کار را بلد باشید خیلی راحت میتوانید با صرف زمانی اندک ، خمیری خوشمزه درست کنید و شام درجهیکی برای خود ترتیب بدهید یا خمیر را درون فریزر بگذارید و بعدا در فرصتی مناسب پیتزایی خوشمزه و عالی با آن فراهم کنید. در این مقاله تیم آشپزی فارسی خوان طرز آماده کردن خمیر پیتزا خانگی ترد و پفکی را با روشی آسان و سریع آموزش خواهد داد پس با ما همراه باشید.
تهیه خمیر پیتزا در منزل
مواد لازم:
- آرد سفید ۳ نیم لیوان
- روغن مایع ۱ استکان
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۱ استکان
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
- شکر ۱ قاشق مربا خوری
طرز پخت خمیر پیتزا خانگی
۱- ۱ تا ۲ عدد زرده را در ظرفی ریخته وبایک قاشق چایخوری شکر و مقداری نمک مخلوط کنید، سپس شیر را اضافه کرده وهمچنان به هم بزنید.
۲- روغن را به این مواد اضافه کرده، سپس آرد ها را که قبلا بیکینگ پودر در آنها ریخته و مخلوط کرده اید،کم کم به ظرف حاوی مواد بیفزاید وخوب مخلوط کرده و ورز دهید.
۳- خمیر آماده شده را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در ظرف در داری درون یخچال بگذارید وپس از این مدت آن را درون ظرف نچسبی که قبلا با روغن مایع کاملا چرب شده است پهن کرده و مواد پیتزای خود را روی آن بریزید.
دیدگاهتان را بنویسید