دستور پخت سوسیس در منزل

دستور پخت سوسیس در منزل

حالت شب

سوسیس و کالباس از جمله قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین فست‌فودهای ساخت دست بشر هستند. شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در کشورهایی مثل یونان مردم برای وعده‌های مختلف روز سوسیس و کالباس درست می‌کردند. امروز قصد داریم در مجله فارسی خوان دستور پخت وتهیه سوسیس در منزل را آموزش دهیم پس با همراه باشید. در تهیه سوسیس ، حرف اول را تهیه ادویه های مخصوص می زند، به این خاطر که عطر و طعمی خوشایند را به گوشت می بخشند.

آنچه در این مطلب میخوانید

دستور پخت سوسیس در منزل

مواد لازم

  1. گوشت مرغ یا قرمز بدون استخوان ۱ کیلو
  2. سیر ۳ حبه
  3. زرده تخم مرغ ۳ عدد
  4. آرد ۳ قاشق غذا خوری
  5. فلفل سیاه یک دوم قاشق مربا خوری
  6. نمک ۱ قاشق مربا خوری
  7. دارچین یک سوم قاشق مربا خوری
  8. زنجبیل یک پنجم قاشق مربا خوری
  9. هل یک دوم قاشق مربا خوری
  10. میخک اندازه یک عدس
  11. جوز هندی اندازه ۲ عدس
  12. روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری

تهیه سوسیس خانگی

۱- گوشت مرغ را همراه سیر،۳ بار چرخ میکنیم.

طرز تهیه سوسیس خانگی

۲- آرد را یک بشقاب الک کرده وتمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آنرا خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه میکنیم.

همچنین بخوانید : تهیه خمیر پیتزا در منزل

۳- تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز میدهیم.  روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساز میدهیم تا مانند خمیر درآید. فویل آلومینیوم به عرض ۶۰ سانت وطول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم ، و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه آنرا بخار پز میکنیم.

۴- سپس آنرا در یخچال میگذاریم تا خوب سرد شود وبعد آنرا به اندازه دلخواه برش میزنیم .(لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه گفته شده باشد)

تهیه سوسیس خانگی

به دلیل مواد نگه دارنده در سوسیس وکالباس بهتر است که فرهنگ سازی کنیم و خودمان در خانه درست کنیم.

عوامل متعددی در بروز سرطان می‌توانند دخالت داشته باشند که یکی از آن‌ها مصرف بی‌رویه این افزودنی‌ها است. معمولا افزودنی‌ها پس از انجام آزمایش‌های متعدد و اثبات بی خطر بودن آنها مورد استفاده قرار می‌گیرند و خطر استفاده از آنها برخلاف باور عموم هنوز اثبات نشده است. این مواد نگه دارنده در سوسیس و کالباس بیشتر استفاده می‌شوند و در فیله‌های مرغ و همبرگرها معمولا وجود ندارد.

امیدوارم از مطالب بهره کافی رو برده باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا نیاز به راهنمایی دارید؟

09901528674

پشتیبانی در تلگرام