جراحی گونه

حالت شب

جراحی گونه

برای قرار دادن پروتز، ناحیه داخلی گونه از بین دندان ها و لب برش داده می شود، سپس پروتز را روی استخوان گونه قرار می دهند و با پیچ فیکس می کنند؛ بنابراین همه برش ها داخل دهانی هستند. این جراحی بهتر است تحت بیهوشی کامل انجام شود. مدت زمان آن نیز حدود یک ساعت است. با توجه به پیشرفت سیستم های بیهوشی و پمپ های درد می توان گفت میزان درد بعد از عمل بسیار خفیف است. این جراحی نهایتا یک هفته طول می کشد. در این مدت، شست وشو و بهداشت دهان بسیار مهم است، بنابراین باید روزی چهار بار بخیه ها را با دهان شویه یا آب نمک شست وشو داد. مسواک زدن هم از اولین روز بعد از جراحی مجاز است. درواقع مسواک با محل بخیه ها اصلا تماسی ندارد، همچنین بیمار باید برای یک هفته آنتی بیوتیک مصرف کند.

جراحی گونه ۱) جراحی برجسته کردن گونه ها

گونه های برجسته یکی از معیارهای زیبایی صورت هستند و به صورت طبیعی قوس‌ گونه‌ای که بخشی از استخوان گونه است، موجب برجستگی گونه ها میشود در حقیقت کسانی‌ که گونه های برجسته دارند، به صورت ارثی، اسکلت صورتشان به این شکل فرم گرفته است در بعضی افراد استخوان‌های گونه به میزان کافی رشد نکرده و بنابراین گونه های پهن و بی‌حالتی دارند. برجسته‌سازی گونه، این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده است و روش های متفاوتی مانند: تزریق ژل و چربی، گذاشتن پروتز در گونه برای زیباتر کردن صورت وجود دارند.

جراحی گونه-مراقبت های بعد جراحی گونه

جراحی گونه ۲) مراقبت های بعد جراحی گونه

۱ – پس از اتمام جراحی ، به مدت ۴۸ ساعت بر روی ناحیه ی تحت عمل کمپرس آب یخ قرار دهید .
2- استحراحت کافی و همچنین برای مدت ۲ هفته پس از جراحی فعالیت بدنی نداشته باشید .
3- پس از گذشت ۲۴ ساعت اجازه ی حمام کردن دارید در صورت نگذشتن زمان ذکر شدن استحمام ممنوع می باشد .
4- روز اول پس از عمل جراحی پروتز غذاهای مایع نظیر سوپ مصرف شود و از روز دوم می توانید غذاهای نرم را شروع کنید.
5- با گذشت ۷ روز پس از عمل جراحی روزی ۳ تا ۴ بار از دهان شویه استفاده کنید و همچنین بدنبال هر بار صرف غذا دهان شویه نمایید.

جراحی گونه-جراحی گونه ژله ایی

جراحی گونه ۳) جراحی گونه ژله ایی

اصولا ژل هایی که برای برجسته‌ سازی گونه و جوان کردن صورت استفاده میشوند یا موقتی هستند یا دائم ژل های دائمی چون از مواد پلیمر یا پلاستیک تشکیل شده‌اند، به وسیله پوست جذب نمیشوند و برای همیشه در محل باقی میمانند بنابراین بسیار مضر هستند اما ژل های موقتی که هیالورونیک اسید نام دارند، به وسیله پوست جذب میشوند و نسبت به نوع اول عارضه کمتری دارند.تزریق ژل در ابتدا خوب و سریع جواب میدهد.

اما عوارضش پس از مدتی بروز میکند بیرون آوردن این ژل های حرکت کرده، نیز کار بسیار دشواری است به این دلیل که این ژل ها دارای پوشش واحدی نیستند که در یک جایگاه تزریق شوند و همان جا باقی بمانند، بلکه لابه‌لای نسوج مختلف پخش میشوند و عفونت‌های شدیدی ایجاد میکنند که می تواند به شکل چرک، پوست را سوراخ کند و بیرون بریزد.اگر ژل به اشتباه در مجاورت اعصاب صورت تزریق شود، به فلج شدن بخشی از چهره منجر میشود برخی افراد به این ژل ها حساسیت دارند و در اثر تزریق یک‌باره ژل، دچار حساسیت حاد تنفسی شده و تا پای مرگ پیش میروند.

جراحی گونه ۴) گونه های مصنوعی

اگرخانم‌ها تمایل به برجسته سازی گونه دارند، به جای ژل، پروتزهای گونه را انتخاب کنند پروتز را از ماده‌ای به نام سیلیکون میسازند بر اساس تحقیقات انجام شده، سیلیکون‌ها ضرر عمده‌ای برای بدن ندارند و سال‌ها بدون عارضه در محل باقی میمانند و در حجم‌های مختلف ساخته میشوند.چند سال پیش عارضه‌ای برای پروتزهای سیلیکونی در جوامع پزشکی مطرح شد مبنی بر این‌که مواد داخل آنها به مرور به بیرون نشت کرده و در مفاصل رسوب میکند.

برای گذاشتن پروتزهای گونه‌ای شما میتوانید بیهوشی کامل و یا موضعی را انتخاب کنید مدت این جراحی نیم ساعت طول میکشد در طول عمل برش کوچکی از داخل دهان در حد فاصل لثه فوقانی و گونه داده میشود و نسج نرم‌گونه کنار زده میشود به این شکل حفره‌ای ایجاد می شود که پروتز درون این حفره و درست روی استخوان قرار گیرد سپس برش با نخ قابل جذب دوخته میشود در این روش برشی روی پوست صورت داده نمیشود تا بعد از عمل جای آن روی صورت باقی بماند لازم است بعد از عمل جراحی از آنتی بیوتیک استفاده کنید و دهانتان را با دهان‌شویه شست‌وشو دهید.

جراحی گونه-ترزیق چربی برای گونه

جراحی گونه ۵) ترزیق چربی برای گونه

تزریق می تواند با استفاده از چربی یا ژل انجام شود که هر یک مزایا و معایب خاص خود را دارند. از مزایای هر دو این روش ها می توان به سرپایی بودن آنها و عدم نیاز به بیهوشی و اتاق عمل اشاره کرد. اما از آنجایی که برای تزریق از نسج نرم و مایع استفاده می شود شاید نتوان قرینگی صددرصد در دو طرف صورت ایجاد کرد. از لحاظ ماندگاری نیز باید بدانید که حدود دوسوم از حجم چربی ظرف چند هفته تا چند ماه جذب بدن می شود.

مدت ماندگاری باقی مانده آن را هم نمی توان به طور دقیق پیش بینی کرد. ژل نیز که از هیالورونیک اسید یا مایع میان بافتی بدن انسان تشکیل شده است، پس از ۸ تا ۱۰ ماه کاملا جذب می شود.  ژل و چربی موقع جذب ممکن است غیرمتقارن جذب شوند. به عبارتی برجستگی یک طرف صورت شاید زودتر از طرف دیگر کاهش یابد. یکی دیگر از محدودیت های این روش، سنگین شدن و افتادگی پوست با بالا رفتن سن است. در این صورت فیلر در جایی که باید قرار نمی گیرد. خطر عفونت نیز در هر دوی این روش ها مطرح است.

جراحی گونه ۶) گونه گذاری با پروتز

پروتز گونه بر تزریق فیلر ارجحیت دارد زیرا در این روش قرینگی گونه‌ها دقیق‌تر است. پروتزها از نسج سخت هستند و قوام‌شان کمی نرم‌تر از استخوان است، همچنین شکل‌ها و سایزهای مختلفی دارند؛ بعضی از آنها تنها باعث برجستگی گونه می‌شوند اما بعضی دیگر ناحیه استخوان کف چشم و گودی پلک پایین را هم پوشش می‌دهند. گروهی هم باعث برجستگی گونه به علاوه قوس گونه می‌شوند. لازم به ذکر است که این پروتزها در لمس بسیار طبیعی بوده و درست مانند استخوان گونه هستند.

برجسته سازی گونه تنها باید در موارد لازم انجام شود. درواقع نیمی از این مراجعان برجستگی گونه مناسبی دارند. این افراد اغلب یک سال بعد از عمل از انجام آن پشیمان می‌شوند چراکه گونه‌های‌شان بیش از حد برجسته می‌شود. در این صورت خارج کردن پروتز و برگشت به حالت اولیه به راحتی انجام پذیر نیست زیرا پروتز تقریبا با استخوان یکی شده است. خارج کردن ژل و چربی نیز کار خیلی سختی است. البته با تزریق مواد به‌خصوصی می‌توان جذب آنها را تسریع بخشید اما هیچ وقت نمی‌توان به یک باره تمامی فیلر را از بافت خارج کرد. بنابراین افراد باید حتما قبل از برجسته‌سازی گونه معاینه کلینیکی دقیق شوند تا از اعمال غیرضروری جلوگیری شود.

این مطلب توسط تیم فارسی خوان جمع آوری و تکمیل شده است امیدوارم که از این مطلب استفاده کرده باشید.همچنین از شما همراه گرامی می خواهیم که برای پیشرفت این مطلب نظر خود را از بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید و با دیگر کاربران به تبادل نظر بپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا نیاز به راهنمایی دارید؟

09901528674

پشتیبانی در تلگرام