جراحی زیبایی بینی
جراحی بینی یکی از رایج ترین و شایع ترین جراحی های پلاستیک و زیبایی میان زنان و مردان ایرانی محسوب می شود که اگر چه با هدف زیبایی و داشتن ظاهری متناسب میان مردم باب شده ، اما در صورتی که این جراحی با همراهی و مشاوره یک جراح و پزشک متبحر و با تجربه انجام شود، می تواند بسیاری از عارضه ها و اختلالات موجود در بینی از قبیل قوز بینی، افتادگی نوک بینی و یا زاویه دار شدن آن، بزرگ بودن حفره های بینی و دیگر اختلال های شایع بینی را برطرف کند. بنابراین اگر تصمیم دارید بینی خود را جراحی کنید و تغییری اساسی در ظاهر خود به وجود آورید، پیشنهاد می کنیم پیش از هر اقدامی توصیه های زیر را جدی بگیرید..برای اشنایی بیشتر با فارسی خوان همراه باشید.
حدالامکان از لباس های جلو باز یا زیپ دار استفاده کنید تا به بینی صدمه ای وارد نشود.حداقل تا شش هفته پس از عمل از استفاده از هر عینکی پرهیز شود و می توان از لنز استفاده نمود.شش روز بعد از عمل برای برداشتن قالب (گچ بینی) روی بینی به پزشک مراجعه شود.ورزش و شنا و فعالیت هایی که نیاز به تحرک زیاد دارند تا یک ماه ممنوع است.حدود شش ماه الی یک سال زمان می برد تا ورم بینی کاملا بر طرف شود و نتایج نهایی عمل مشخص شود.در صورت شاغل بودن بیمار حداکثر یک هفته نیاز به مرخصی دارد.
جراحی زیبایی بینی ۱) انتخاب بهترین جراح بینی
افرادی که قصد دارند عمل زیبایی بینی انجام دهند، با جستجو در گوگل می توانند لیست بهترین جراحان بینی را مشاهده کنند و به وب سایت آن ها مراجعه کرده و در قسمت گالری تصاویر نمونه عمل های زیبایی بینی آن ها را مشاهده کنند.حتی افراد می توانند از دوستان و آشنایان خود درباره جراح بینی خوب پرس و جو کنند.فرد پس از انتخاب جراح بینی برای مشاوره به مطب جراح زیبایی بینی مراجعه کند.فرد بهتر است با بیمارانی که در مطب حضور دارند، درباره جراح بینی و عمل بینی سوال کند و میزان رضایت آن ها را از عمل رینوپلاستی بسنجد.در صورتی که فرد متقاضی برای رینوپلاستی آقا است، توجه داشته باشد که جراح بینی که انتخاب می کند، تجربه جراحی بینی مردان را داشته باشد.
جراحی زیبایی بینی ۲) زمان مناسب برای جراحی بینی
بهبود زخم های بینی بعد از جراحی بینی اولیه تا یک سال و یا بیشتر زمان می برد پس پیشنهاد می شود اگر نیاز به اقدام مجدد باشد این عمل حداقل یکسال بعد از جراحی اولیه انجام شود.با اینکه این زمان ممکن است برای بیماری که به دلیل نرسیدن به نتیجه دلخواه نگران کننده و زمان زیادی باشد اما نباید عجولانه اقدام کرد. چون با گذشت زمان و از بین رفتن نسبی تورم ممکن است ایرادات دیگر و جدیدی بروز نماید که مسلما اگر ترمیم زود هنگام انجام شود این نقایص هنوز آشکار نشده اند . جراحی ترمیمی بینی زود هنگام در حالی انجام می گیرد که روند ترمیم همچنان فعال است و تغییرات مجدد بافت بینی موجب اشکال در خون رسانی پوست و مختل شدن ترمیم بینی می شود و می تواند منجر به عوارض غیر قابل برگشت شود . شاید در بعضی از افراد قبل از یکسال جراحی ترمیمی بینی امکان پذیر بوده و انجام گرفته است مثلا در افرادی که پره های بینی در حین عمل جراحی به اندازه لازم جمع نشده و نیاز است که با جراحی به جمع کردن آن پرداخت. اما به طور کلی پیشنهاد می شود به جراحان برای عمل ترمیمی بینی پیش از یک سال اصرار نکنید.
جراحی زیبایی بینی ۳) جراحی بینی گوشتی با لیزر
جراحی بینی گوشتی با لیزر روشی تایید نشده و غیر علمی می باشد و صرفا جنبه تبلیغاتی داشته لیزر قادر به رفع ایرادات سطحی پوست بینی از قبیل آکنه می باشد، ولی قادر به تاثیر روی استخون بینی نیست.گاهی طرفداران عمل بینی خواستار جراحی بینی بدون بیهوشی می باشند و جراحی بینی با لیزر را انتخاب می کنند و باید گفت به طورکلی عمل بینی بدون جراحی امکان پذیر نمی باشد.لیزر در جراحی بینی قابل استفاده نمی باشد به این دلیل که اصلاح ساختار بینی با تراشیدن استخوان یا جابه جایی غضروف های بینی انجام می گیرد و روش دیگر از قبیل لیزر کاربردی ندارند.کاربرد لیزر در جراحی بینی در مواردی قادر به رفع جوش و آکنه و جای زخم و برطرف کردن لک بینی می باشد.لیزر قادر به جابه جایی غضروف نمی باشد و در نتیجه قادر به ایجاد شکل مناسبی در بینی نمی باشد.قابل ذکر است که علم پزشکی به این مرحله نرسیده که بدون ایجاد برش بر روی پوست قابل انجام باشد.
نتیجه جراحی بینی گوشتی عمل بینی های گوشتی در گذشته کاهنده بودند و با تراشیدن بافت و غضروف، بینی را اصلاح می کردند اما امروزه با تقویت غضروف و بافت ضعیف توسط جراح بینی که در این زمینه مهارت داشته باشد نتیجه مطلوبی را حاصل می نماید.نتیجه جراحی بینی گوشتی بعد از یک سال که تورم بینی کاهش یافت و ترمیم بافت بینی کامل شد، قابل مشاهده است.تورم بینی های گوشتی نسبت به بینی استخوانی بیشتر است به دلیل ضخامت پوست بالایی که دارند.
جراحی زیبایی بینی ۴) جراحی برای چه بینی هایی با دشواری و مشکلات همراه است
سخت ترین بینی ها، آنهایی هستند که به پوست بینی آسیب رسیده باشد. ترمیم این بینی ها بسیار مشکل و در موارد استثنایی غیر ممکن است. به هر حال باید بدانیم که در دست ورزیده ترین جراحان احتمال خطا وجود دارد ولی باید در انتخاب جراح اول دقت زیادی داشته باشید، چون بهترین راه حل پیشگیری از این مشکلات احتمالی خواهد بود. امروزه به وجود آمدن اشکالات مهم در نزد پزشکان مجرب بسیار نادر است ولی ممکن است ایرادات جزیی پیش آید.
جراحی زیبایی بینی ۵) مراقبت های بعد از جراحی بینی
حدودا تا چهار ساعت بعد از عمل چیزی نباید بخوریدتا اثر داروهای بیهوشی ازبین برود و بعد از آن ابتدا آب می آشامید و سپس آب میوه و پس از آن از غذاهای نرم و آبکی استفاده کنید.تا یک روز پس از جراحی از کمپرس یخ استفاده شود تا از ورم و کبودی بیش از حد جلوگیری کند.تا چند روز بعد از عمل سعی کنید بیش از حد دراز نکشید تا تورم بینی بیشتر نشودو فقط در حد معمول دراز بکشید و سرتان بالاتر از بدن قرار گیرد.در صورت داشتن هر نوع دردی پس از عمل تنها می توان از استامینوفن ساده به عنوان مسکن استفاده نمود.ممکن است بعد از عمل چند روز اول بیمار کبودی داشته باشد که این علائم طبیعی است و پس از برداشتن پانسمان بینی، کاملا رفع خواهد شد.پس از عمل زیر بنی پانسمان قرار داده می شود تا خونابه هایی که از بینی خارج می شود جذب آن شود.
جراحی زیبایی بینی ۶) نکات مهم جراحی بینی
قبل از جراحی ترمیمی بینی ،جراح باید به طور کامل بینی بیمار را معاینه کند ،برای این کار حتما از سی تی اسکن استفاده کنید که ،نکته مبهم برای جراح باقی نگذارد .جراح بینی حتما باید به بیمار این مورد را گوشزد کند که ،ممکن است در صورت نیاز و کم بود غضروف ،از قسمت های دیگر بدن کمک می گیرد .در جراحی ترمیمی بینی ،بیمار باید بداند که به علت جراحی اولیه ای که داشتند خون رسایی بینی آن ها مشکل دارد ،در نتیجه در این نوع جراحی ممکن است ،کبودی بیشتر از جراحی اولیه باشد .
جراحی بینی شاخه ای از جراحی رینوپلاستی بوده که به دلیل نتایج به جا مانده از جراحی بینی ناموفق انجام می شود . در این عمل جراح بینی ایرادهای بینی را بررسی می کند و با توجه به نقایص موجود هزینه جراحی تخمین زده می شود و ترمیم بینی انجام می گیرد . در رینوپلاستی اولیه ممکن است به ظاهر بینی و همچنین تنفس بیمار لطمه وارد شده باشد که در جراحی ثانویه یا همان ترمیمی بینی این مشکلات باید برطرف شود. بهتر است این جراحی بعد از خوب شدن نسبی زخم های به وجود آمده در عمل بینی اولیه انجام بگیرد.
این مطلب توسط تیم فارسی خوان جمع آوری و تکمیل شده است امیدوارم که از این مطلب استفاده کرده باشید.همچنین از شما همراه گرامی می خواهیم که برای پیشرفت این مطلب نظر خود را از بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید و با دیگر کاربران به تبادل نظر بپردازید.
دیدگاهتان را بنویسید