طرز تهیه لقمه های سوخاری در منزل

طرز تهیه لقمه های سوخاری در منزل

حالت شب

همانطور که میدانیم، فینگر به معنای انگشت و فود به معنای غذاست،یعنی:غذای انگشتی! فینگر فودها غذایی هستند که میتوان به سادگی با انگشت آنها را خورد.  از این رو تیم آشپزی فارسی خوان قصد دارد طرز تهیه لقمه های سوخاری در منزل را آموزش دهد پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه لقمه های سوخاری در منزل

مواد لازم برای تهیه لقمه های سوخاری در منزل :

  1. پیاز حلقه حلقه شده یک سانتی یک عدد، میتوانید از پیاز زرد استفاده کنید که طعمی بینظیر به غذایتان میدهد
  2. گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  3. سیر رنده شده دو حبه
  4. پنیر موزارلا ۵۰ گرم
  5. جعفری خورد شده ۷ تا ۸ شاخه
  6. تخم مرغ دو عدد
  7. شیر و پودر سیر مخلوط شده یک قاشق غذا خوری
  8. آرد سفید نیم پیمانه
  9. پودر سوخاری به مقدار لازم
  10. ادویه ها شامل: پاپریکا،نمک وفلفل،تخم گشنیز،آویشن،ادویه گوجه و فلفل و هر چیزی که دوست دارید به مقدار لازم

دستور تهیه لقمه سوخاری

دستور تهیه لقمه های سوخاری در منزل

  1. گوشت چرخ کرده به همراه سیر و جعفری و ادویه ها و پنیر موزارلا را باهم مخلوط کنید.
  2. پیاز ها را برش حلقه ای بزنید،ضخامتش یک سانتی متر باشد.
  3. مواد گوشتی را داخل این حلقه ها قرار دهید و با دست آنرا مرتب کنید.
  4. پیاز مثل قالب برای این مواد پوشتی عمل میکند. میتوانید بگذارید نیم ساعت داخل فریزر بماند.
  5. حلقه های پیاز را که گوشت داخل آن گذاشته اید داخل آرد و سپس پودر سوخاری بزنید.
  6. این مرحله را سه بار تکرار کنید تا یک کاور کامل و خوب دور پیاز ایجاد شود.
  7. این لقمه ها را نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید و سپس داخل روغنی که داغ شده سرخشان کنید.
همچنین بخوانید : انواع غذاهای خارجی

برای اینکه کاملا مغز پخت شود، ابتدا روغن را داغ داغ کنید و بعد از اینکه لقمه ها را داخل روغن انداختید شعله را ملایم کنید

طرز تهیه لقمه های سوخاری درمنزل

سس ها برای داشتن غذای لذیذ بهترین گزینه هستند ؛

همچنین آن ها با خیساندن غذا، خوردن غذاهای خشک را آسانتر و لذت بخش تر میکنند. کلید آن یافتن تازه ترین و مغذی ترین مواد را که میتواند مواد مورد نیاز بدنتان را تامین کند می باشد. سس های سالم میتواند غلیظ یا رقیق باشند . آن ها برای مزه بهتر غذا استفاده میشوند. به طور کلی ،سس ها خاصیت مواد اصلی غذا را بیرون می آورند.

مواد لازم:

یک فنجان روغن زیتون(۱۵۰گرم) یک کیلوگرم گوجه فرنگی رسیده همراه با پیاز برای طعم دار شدن.

طرز تهیه:

گوجه را به قسمت های کوچکی تقسیم کنید و در کاسه بگذارید.

یک فنجان روغن در یک ماهیتابه برای سرخ کردن اضافه کنید، تکه های کوچک گوجه ی رسیده را مخلوط کرده آنهارا با شعله ی کم بپزید. آن را با یک چنگال یا قاشق همزن مخلوط کنید، اگر میخواهید پیاز هم به سس اضافه کنید باید همزمان با ریختن روغن در حالیکه مواد در حال سرخ شدن هستن آن را نیز اضافه کنید. محصول بدست آمده به مدت سه روز میتواند نگه داری شود، هرچند ما به شما توصیه میکنیم که این سس را به محض درست کردن استفاده کنید که از فواید و تازگی آن لذت ببرید.

دستور پخت لقمه های سوخاری

میتونید برای تزیین دور ظرفتون با سس کچاپ شکل یه قلب در بیارید و با خلال سیب زمینی یه تیر ازش رد کنید و به شوهرتون تقدیم کنید. با درست کردن این غذا ها میتوانید جلوه دیگری به میهمانی ها یا حتی سفره غذای خود بدهید، و به سادگی تنوعی از طعم ها و رنگ های مختلف را درکنار هم داشته باشید و از آن، و البته از رضایت میهمانان و اعضای خانواده خود لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا نیاز به راهنمایی دارید؟

09901528674

پشتیبانی در تلگرام