کاشت مژه
کاشت مژه و اکستشن عنوانی است که این روزها بسیار می بینید و درموردش می شنوید پس برای آنکه به روز باشید و اگر قصد داشتن مژه های زیبا و پری دارید بدون تردید اقدام کنید با این بخش همراه شوید تا از ابتدا تا انتهاب جراحی ، اکستشن ، پیوند مژه طبیعی دائم و موقت مصنوعی را بدانید . همانطور که گفته شد یکی از جدید ترین ترفندها در افزایش زیبایی چشم ها، اکستنشن مژه است.
البته بسیاری از افراد اکستنشن را با کاشت مژه اشتباه می گیرند در صورتی که این دو با هم کاملا متفاوت هستند در ادامه با هر دوی آنها آشنا می شوید. یکی از روش های نوین زیبایی چشمها و افزایش مژه کاشت است که به روش طبیعی دائم و موقت انجام میشود ، در ادامه ی مطلب برای شناخت علت ها و راهکارها با فارسی خوان همراه باشید.
کاشت مژه ۱) انواع کاشت مژه
به طور کلی دو نوع کاشت مژه داریم کاشت موقت و کاشت دائم.در کاشت موقت مژه ها یک هفته ماندگاری دارند. دلیل ماندگاری کم آن چسبی که در این کاشت به کار می رود می باشد.کاشت مژه راهکاری جدید است که سبب جذابتر شدن مژه های شما می شود. در عین حال نکاتی نیز وجود دارد که میبایست آنها را بدانید.در ادامه مطلب آنها را خواهیم گفت.تعداد مژه های انتخابی برای هر فرد برای کاشت با توجه به تعداد مژه های فرد در نظر گرفته می شود.
کاشت مژه ۲) داشتن مژه هایی زیبا
مو به وسیله پروتئینی به نام کراتین می شود.به همین جهت هر ماده غذایی که سبب رشد مو شود یقینا باعث رشد مژه ها نیز می شود.اولین قدم برای داشتن مژه هایی زیبا یک رژیم غذایی درست می باشد تا به سلامت ناخن ها و موهایتان کمک کند.مژه ها نیز همچون سایر موهای بدن چرخه رشد خاصی را دارند.بهتر است با یک متخصص پوست و مو روند رشد موهایتان را بررسی کنید.مژه هایتان را با داروهای خانگی تقویت کنید.از موثرترین روغن ها می توان روغن کرچک و زیتون را نام برد.این دو سبب بهتر رشدکردن مژه هایتان می شوند.لازم به ذکر است شب ها پیش از خواب آرایشتان را کامل شسته و با پوشش نازکی از روغن سطح مژه هایتان را کاملا بپوشانید و صبح مژه هایتان را با آب شست و شو دهید.به همراه برس مخصوص مژه آنها را به آرامی شانه کنید.این امر سبب بلند شدن مژه تان می شود.غذاهایی که پروتئین بالایی دارند نظیرتخم مرغ،سویا،جگر و گوشت بدون چربی بسیار مفید هستند.همچنین به رژیم غذاییتان دانه های سویا، آووکادو و حبوبات و روغن زیتون را اضافه کنی.
کاشت مژه ۳) روش کاشت و پیوند مژه طبیعی
در نگاه اول جراحی کاشت مژه بسیار آسان به نظر می رسد و بیمار تنها می پندارد پزشک یک مو از سر او را بر می دارد و به پلک چشم او پیوند می زند اما فرآیند کاشت مژه طبیعی به این راحتی ها نیست و جراح باید حدود ۵۰ مو برای هر چشم از فولیکول های مو پوست سربا برش های کوچکی برداشت کند وسپس با ایجاد برش در پلک بالا و پایین در نواحی مخصوصی از پلک این موها را پیوند بزند. سپس متخصص زیبایی با زدن بخیه موهای پیوندی را محکم می کند.پزشک متخصص کاشت مژه را کمتر از دو ساعت و با بیهوشی موضعی بیمار انجام می دهد. جراح در این فرآیند می تواند حدود ۲۴ تا ۴۰ مژه بکارد . در کاشت مژه طبیعی فرد بیمار احساس درد، کبودی و ورم دارد اما این علائم پس از یک هفته با مصرف دارو های ضد درد و استراحت بهبود می یابد. مژه های کاشته شده رشد طبیعی دارند و باید بعد از گذشت ۶ تا ۱۲ ماه کوتاه شوند تا اندازه شان متناسب باشد.
کاشت مژه ۴) کاشت مژه به روش عمل جراحی
کاشت مژه دائمی روشی است که برای افزایش تراکم یا پرپشت کردن مژه ها در افرادی که مژه های کمی دارند و یا بر اثر بیماری و سوختگی مژه های خود را از دست داده اند به کار می رود.عمل کاشت مژه باید توسط متخصصان زیبایی انجام گیرد که تبحر ویژه ای برای انجام این عمل دارند زیرا این عمل نیز مانند عمل های دیگر دارای عوارضی می باشد و یک عمل اشتباه پزشک موجب آسیب به مژگان طبیعی بیمار می شود. متخصص زیبایی باید منطقه ای را انتخاب کند که نزدیک ترین جنس مو به مژه ها را دارد و با ایجاد برش های ظریف ردی از این جراحی به جای نگذارد تا به زیبایی موهای بیمار لطمه ای وارد نشود.
یکی از جدید ترین ترفندها که بسیاری از خانم ها برای افزایش زیبایی چشم ها به کار می برند، کاشت مژه است که عواقب بسیار زیادی در پی دارد . با این بخش از دنیای مد نمناک همراه باشید تا با عوارض و نکات مهم کاشت مژه آشنا شوید.
کاشت مژه ۵) خطرات چسب مژه مصنوعی
برای گذاشتن مژه مصنوعی از چسب های خاصی استفاده می شد که عوارض آن التهاب پوست پلک ، اگزما و حساسیت است. شاید در اولین نوبت استفاده از مژه مصنوعی این عوارض نمود پیدا نکند اما بعد از چندین بار استفاده این عوارض بروز می یابند . بهتر است بدانید این چسب ها دارای ماده ای هستند که موجب سرطان می شود.
کاشت مژه ۶) حساسیت از عوارض مهم کاشت مژه
علاوه بر اینکه مژه های مصنوعی دارای فلزات سمی و مواد نگهدارنده شیمیایی هستند چسب مژه نیز دارای موادی به نام لاتکس است که مژه را روی پلک نگه می دارد و حساسیت زاست. اگر به لاتکس حساسیت دارید بهتر است قبل از کاشت مژه به کلینیک های آلرژی مراجعه کنید تا تست های تشخیصی برایتان انجام شود و مشخص شود که شما به این ماده حساسید یا خیر.
کاشت مژه ۷) ریزش یکی دیگر از عوارض مهم گذاشتن مژه مصنوعی و کاشت مژه
توصیه می شود برای اصلاح کم پشتی مژه ها و زیباتر به نظر رسیدنشان از روش های خطرناک مانند گذاشتن مژه مصنوعی و کاشت مژه استفاده نکنید و از روش های ارزان و ساده ای مانند ریمل استفاده کنید . کاشت مژه فشار زیادی به پیاز مژه وارد می کند و ممکن است فرد مژه های خود را برای همیشه از دست بدهد.بسیاری از خانم ها برای کاشت مژه به آرایشگاه مراجعه می کنند اما باید بدانید آرایشگر هرگز برای شما مژه نمی کاردو فقط مژه مصنوعی را با چسبی مقاوم تر نصب می کند . چسباندن مژه توسط آرایشگر به دلیل تعداد بالای تک مژه ها و استحکام بیشتر چسب، فشار بیشتری به پلک وارد می کند و ممکن است سبب ریزش مژه شود.بهتر است برای کاشت مژه به متخصص پوست مراجعه کنید.
کاشت مژه ۸) گل مژه از عوارض مهم استفاده از مژه مصنوعی
اگر مژه های کم پشتی دارید بهتر است ابتدا به پزشک متخصص پوست مراجعه فرمایید و توجه داشته باشید که کاشت مژه مصنوعی، آن هم به صرف زیبایی، عواقب بدی در پی دارد و باعث بروز اگزما و حساسیت چشمی و تحریک چشم که علائمی مانند قرمزی، خارش، ورم، سوزش، خشکی و پوسته ریزی پلک چشم دارد ، خواهدشد .تغییر رنگ پلک در ناحیه و اطراف چشم به خصوص تیره رنگ شدن پوست در حاشیه پلک از عوارض چسباندن مژه مصنوعی به وسیله چسب های مخصوصی که بسیار قوی هستند یا کاشت مژه است .افرادی که مژه های کم پشتی دارند باید کمتر از مواد آرایشی استفاده کنند یا از مواد آرایشی مرغوب استفاده نمایند. به جای کاشت مژه از یک ریمل مرغوب استفاده نمایید زیرا کاشت مژه مصنوعی در دراز مدت موجب جمع شدن باکتری ها و انواع عفونت ها می شود .چسباندن مژه مصنوعی در آرایشگاه ها به علت اینکه خونرسانی را در مژه های طبیعی مختل می کند سبب کم پشتی و ریزش مژه های طبیعی می گردد.یکی دیگر از عوارض مهم کاشت مژه ، ابتلا به گل مژه است و افرادی که از مژه های مصنوعی استفاده می کنند بیشتر به گل مژه مبتلا می شوند .
مژه مصنوعی مانند لوازم آرایشی یک وسیله شخصی است؛ پس مژه مصنوعی دست دوم،استفاده نکنید.مژه های مصنوعی خودتان را به هیچ وجه به کسی قرض ندهید زیرا این مژه ها باید به صورت یکبار مصرف باشند.از یک مژه مصنوعی و چسب مخصوص آن برای دفعات زیاد استفاده نکنید زیرا مژه ها با هر بار کندن و چسباندن دوباره دچار آلودگی می شوند و موجب آسیب به چشم می شوند.احتمال عفونت چشم با استفاده از لنز در کنار مژه مصنوعی بیشتر می شود.زدن ریمل احتمال ابتلا به عفونت و التهاب شدید چشم بالا میبرد پس روی مژه مصنوعی ریمل نزنید.اگر در اثر استفاده از مژه های مصنوعی چشمتان دارای عوارضی مانند پرخونی درچشم، خارش در پلک، ترشح از لبه پلک، درد در چشم و قرمزی در لبه پلک شد هرچه سریع تر مژه مصنوعی را بردارید .عمر مفید اکستنشن مژه حدود یک ماه است و با ریزش هر مژه طبیعی، معمولا اکستنشن آن هم می افتد .
تمامی خانم ها تمایل دارند مژه هایی زیبا و خوش حالت داشته باشند و برای رسیدن به مژه هایی زیبا به دنبال انجام راه های مختلفی هستند.داشتن مژه هایی حالت دار و پرپشت به زیباتر جلوه کردن صورت و چشمان کمک می کند.همچنین امروزه مژه های حجیم در دنیای مد جایگاه ویژه ای پیدا کرده است.
این مطلب توسط تیم فارسی خوان جمع آوری و تکمیل شده است امیدوارم که از این مطلب استفاده کرده باشید.همچنین از شما همراه گرامی می خواهیم که برای پیشرفت این مطلب نظر خود را از بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید و با دیگر کاربران به تبادل نظر بپردازید.
دیدگاهتان را بنویسید