خاصیت دارچین

حالت شب

برای دانستن خاصیت دارچین بدانید که یکی از ادویه های خوشبو و قدرتمند بوده و برای هزاران سال است که در پزشکی مورد استفاده قرار گرفته است. دارچین در واقع پوست درختی است کوچک و همیشه سبز به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که بومی سریلانکا و جنوب هند می باشد دارچین در بین گیاهان دارویی محبوب رتبه ی اول را به خود اختصاص داده است. بو، رنگ و طعم دارچین منحصر به  فرداست، جالب است بدانید در واقع قسمتی که به عنوان ادویه کاربرد دارد پوست درخت دارچین می باشد.با فارسی خوان همراه شوید تا با خاصیت دارچین بیشتر آشنا شوید.

خاصیت چوب دارچین

چوب دارچین فراوانی برای سلامتی بدن دارد که با خاصیت چوب دارچین برای سلامتی و لاغری، زنان باردار و مردان و همچنین خواص ماسک دارچین برای پوست و مو آشنا خواهید شد.دارچین، رمز جوانی است، مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگه می دارد و بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و به عنوان تب بر استفاده می شود.دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد که آن هم قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است.

خاصیت درمانی دارچین 

دارچین، به جز درمان اختلال های گوارشی، خاصیت آرامش بخشی دارد.خاصیت درمانی دارچین قند و کلسترول خون را کنترل می کند و از آن برای درمان سوء هاضمه، درد و نفخ معده و اسهال استفاده می شود.متخصصان به این نتیجه رسیده اند که دارچین علاوه بر آن که دیابت را کنترل می کند، بر کلسترول خوب و LDL هم اثر می گذارد. افرادی که آلرژی دارند نباید از مصرف دارچین در غذاهای خود پرهیز کنند زیرا موجب تشدید آلرژی نمی شود.

 خواص دارچین برای پوست

خواص دارچین برای پوست

دارچین حاوی خواص ضد میکروبی است که می‌توانندخواص دارچین برای پوست مفید باشند. دراین نوشتار با ما باشید تا بیاموزید که این ادویه‌ی متواضع چگونه می‌تواند به تمیز کردن و پاکسازی پوست‌تان بدون نیاز به آب‌گرم‌های گران قیمت و درمان‌های سالنی کمک کند.دارچین برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی، سلامتی، و مو را در کنار مضرات دارچین بیان میکنیم که ممکن است تا به حال نشنیده باشید.

همچنین بخوانید : خواص زنجبیل

خاصیت عرق دارچین 

قوی قلب، برطرف کننده ی عفونت های گلو، پایین آورنده ی فشار، چربی و قندخون، معطر، رفع سردی، رفع ضعف بدن، خوشبو کننده ی شیرینی و غذا، مسکن، ضد میکروب، برای اعصاب، وسواس، جنون، خفقان و استسقا مفید است.  جهت رفع بدبویی دهان عالیاست.مسکن درد گوش است و در ضمن داروهای آن است.

خوردن و به چشم کشیدنش تم و تیرگی چشم را می برد و رطوبت غلیظ چشم را می زداید. داروی سرفه است و سینه را می پالاید، بند آمدنی کبد را توان بخشد،در چای، شربت، خوراک، چلو و پلو و سایر غذاها بریزید و از خاصیت عرق دارچین و طعم لذیذ و بوی خوش آن میهمانان خود را غافلگیر کنید.

اهمیت غذایی دارچین برای سلامت بدن

۱-  اهمیت غذایی دارچین برای سلامت بدنخاصیت ضد اکسیدان، ضد دیابت، بی حس کننده ای موضعی، ضد التهاب و ضد نفخ دارد.
۲- ادویه ی دارچین بیشترین میزان خاصیت ضد اکسیدانی را در گیاهان طبیعت داراست.
۳- این ادویه شامل روغن های ضروری چون اوژنول است که علت اصلی رایحه ی معطر، شیرین و لذت بخش این گیاه است.
۴- چوب دارچین بدلیل خاصیت ضد لخته ای، مانع لخته شدن خون در رگهای خونی شده و در یک کلام، دارچین پیشگیری کننده است.
۵- ترکیبات شیمیایی موجود در این ادویه، تحرک معده و روده را افزایش داده و در هضم غذا بسیار موثر است.

منبع غنی آنتی‌اکسیدان دارچین

بر اساس آمار انجمن درمان کالیفرنیا دارچین در بین مواد دارای آنتی‌اکسیدان رتبه‌ی هفتم را به‌دست آورده است که نشان می‌دهد مقدار بسیار زیادی منبع غنی آنتی‌اکسیدان دارچین  در آن وجود دارد. در میان ادویه‌ها نیز دارچین بیشترین مقدار آنتی‌اکسیدان را دارد حتی بیشتر از سیر، آویشن و رزماری.

خواص ضدالتهابی دارچین

خواص ضدالتهابی دارچین

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در دارچین به دلیل دارا بودن خواصضدالتهابی دارچینخطر ابتلا به سرطان و حمله‌ی قلبی را کاهش می‌دهند و عملکرد مغز را بهبود می‌بخشند. محققان دریافته‌اند بیش از ۷ نوع فلاونید که تنها در دارچین وجود دارد، در درمان التهاب‌های بدن بسیار مؤثر است.به همین خاطر است که دارچین در تسکین انواع درد نقش مهمی دارد. نتایج تحقیقات نشان داده است که دارچین می‌تواند به احیای بافت زخمی‌شده، کاهش درد قاعدگی و کنترل حساسیت‌های فصلی کمک کند.

دارچین برای جلوگیری مراقبت از فعالیت‌های مغزی

خواص آنتی‌اکسیدانی دارچین می‌تواند از مغز در برابر بیماری‌های مرتبط با آن مانند پارکینسون و آلزایمر محافظت کند.دارچین باعث فعال شدن پروتئین‌هایی می‌شود که دارچین برای جلوگیری مراقبت از فعالیت های مغزی ذهن در برابر عوامل مخرب محافظت می‌کند. همچنین این ماده با جلوگیری از مصرف مورفین توسط سلول‌ها و مقابله با خودتخریبی آنها از اثرات منفی استرس می‌کاهد.

 دارچین برای کاهش احتمال ابتلا به سرطان

دارچین به‌خاطر دارا بودن خواص آنتی‌اکسیدانی از تخریب دی‌ان‌ای، جهش سلولی و رشد تومورهای سرطانی جلوگیری می‌کند.  که خواص دارویی ذکرشده‌ به علت وجود ماده‌ای به‌نام سینامالدهید است. همچنین این خاصیت باعث می‌شود سلول‌های مستعد ابتلا به سرطان، خودبه‌خود تخریب شوند.دارچین به‌طور ویژه در سلامت روده‌ی بزرگ نقش مهمی دارد و از دارچین برای کاهش احتمال  ابتلا به سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.

فواید دارویی و درمانی دارچین

دارچین یکی از ادویه‌های مشهور است، که در تعداد زیادی از خوراکیها استفاده می‌شود. اما در طب سنتی این خوراکی فقط ادویه نبوده  و فواید  دارویی ودرمانی دارچین نیز دارد. دارچین به دودسته دارچین سیلان (در آمریکای جنوبی می‌روید) و دارچین سنا (یا دارچین چینی که در جنوب آسیا می‌روید) تقسیم می‌شود. در قرون وسطی دارچین برای درمان سرفه، ورم مفاصل و گلودرد استفاده می‌شد. تحقیقات جدید بر خواص و فواید پزشکی دارچین تاکید دارند.

لاغری و کاهش وزن

لاغری و کاهش وزن

 دارچین باعث کاهش اشتها شده و می تواند به لاغری و کاهش وزن کمک کند. مهم این است که مصرف دارچین به تنهایی باعث کاهش وزن نمی شود اما در کنار یک برنامه ی غذایی سالم می تواند کیل به پرخوری را کاهش داده و باعث لاغری شود.

بارداری و زنان

دارچین حاوی مواد مغذی به نام سینامالدئید است که با افزایش سطح پروژسترون و کاهش میزان تستوسترون در زنان بارداری به افزایش باروری کمک می کننددارچین می تواند از افزایش قند خون در دوران بارداری جلوگیری کرده و احتمال دیابت بارداری را کاهش دهد دارچین در دوران بارداری فشار خون بالا را کاهش می دهد و احتمال پره اکلامپسی را کاهش می دهد.

دیابت و قند خون

دارچین یک گیاه دارویی موثر برای درمان دیابت وقند خون  می باشد که باعث کاهش سطح قند خون می شود و همچنین می تواند حساسیت به انسولین را بهبود بخشدکه افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می توانند با افزودن عصاره دارچین اثرات قابل توجهی بر شاخص های قند خون داشته باشند. دارچین مقدار گلوکز را که پس از غذا وارد جریان خون می شود کاهش می دهد.

دارچین در سلول ها مانند هورمون انسولین عمل می کند، این به میزان قابل توجهی جذب گلوکز توسط سلول ها را بهبود می بخشد، اگرچه این عمل بسیار کندتر از خود انسولین می باشد. دوز موثر دارچین برای درمان دیابت معمولا ۱-۶ گرم در روز است.

دارچین حملات قلب وسکته قلبی 

مطالعات نشان داده اند که دارچین با کاهش کلسترول و تری گلیسیرید بالای خون از بیماری های قلبی جلوگیری می کند. که دارچین از  ایجاد لخته های خون در بدن جلوگیری می کند و دارچین حملات قلبی و سکته قلبی را کاهش می دهد.

 دارچین  برای سرماخوردگی و آنفلونزا

 دارچین  برای سرماخوردگی و آنفلونزا
دارچین یک ماده ضد میکروبی، ضد قارچی و ضد ویروسی است و با تقویت سیستم ایمنی بدن از دارچین برای سرماخوردگی و آنفولانزا  مفیذ است وپیشگیری می کند. دارچین در تقویت ایمنی بسیار قدرتمند است، برخی از مطالعات حتی نشان می دهد که ممکن است خطر ابتلا به ویروس HIV را کاهش دهد.

دارچین برای بهبود گردش خون

 دارچین برای بهبود گردش خون کمک می کند، و همان طور که می دانید، با افزایش گردش خون، اثرات درد نیز به طور قابل توجهی کاهش می یابد.همچنین گردش خون خوب، باعث گسترش اکسیژن به سلول های بدن می شود و فعالیت های متابولیک را بالا می برد. شما با استفاده از دارچین می توانید خطر ابتلا به حملات قلبی را به میزان زیادی کاهش دهید.

درمان دندان درد با دارچین

۵ قاشق چای خوری عسل را با یک قاشق چای خوری پودر دارچین اضافه کنیدو تکه ای از آن را روی قسمت آسیب دیده دندانتان بگذارید. این روند را دو الی سه بار در روز تکرار کنید، تا احساس درد شما کاهش یابد.میتوان درمان دندان درد با دارچین تسکین کرد.

دارچین برای کمک به درمان بیماری PMS

دارچین غنی از منگنز است و یک منبع عالی دارچین برای  کمک به درمان بیماری PMS می باشد.در مطالعه ای نشان داد، زنانی که روزانه ۵ الی ۶ میلی گرم منگنز مصرف می کنند، کمتر دچار تغییرات خلقی می شوند.نتایج نشان داد که گنجاندن رژیم غذایی منگنز در زنان می تواند علائم مختلف این بیماری را در آنها کم کند.

دارچین و پیشگیری از آلزایمر

دارچین و پیشگیری از آلزایمر
دارچین فعالیت مغز را افزایش می‌دهد، از این‌رو برای تقویت این عضو می‌توان از آن استفاده کرد. با داشتن این خاصیت، خوردن دارچین به منظور از بین بردن فشارهای عصبی و پیشگیری در مورد از دست دادن حافظه کارساز است.پزشکان به تازگی دریافته‌اند که نوعی ترکیب موجود در چوب دارچین موسوم به «CEppt» می‌تواند کلید اصلی دارچین و پیشگیری از آلزایمر باشد.

دارچین برای جلوگیری از کپک‌زدگی 
دارچین که در بسیاری از نان‌ها و شیرینی‌ها به عنوان ادویه استفاده می‌شود به عنوان ماده ضدکپک در بسته‌بندی مواد غذایی استفاده خواهد شد. با وجود شیرینی و عطر موجود در این ماده، دارچین می‌تواند عامل نابودی میکروب‌ها شود. این ماده در مصر باستان در مومیایی کردن مورد استفاده قرار می‌گرفته است.دارچین برای جلوگیری از کپک زدگی نان استفاده میشود.

همچنین بخوانید : خواص زنجبیل

افرادی که از دارچین‌ اشتهایی و بی‌میلی نسبت به کربوهیدرات‌ها را تجربه کرده‌اند. اضافه‌کردن عسل و دارچین به رژیم غذایی می‌تواند راهی دلپذیر برای کنترل این عارضه و کمک خوبی برای کاهش وزن باشد.نصف این چای را قبل از خواب و باقیمانده آن را صبح بنوشید.از آنجایی که ممکن است این چای باعث کاهش قند خون شود، بهتر است بیماران در مورد مصرف آن با پزشک معالج خود مشورت کنند.

این مطلب توسط تیم فارسی خوان جمع آوری و تکمیل شده است امیدوارم که از این مطلب استفاده کرده باشید.همچنین از شما همراه گرامی می خواهیم که برای پیشرفت این مطلب نظر خود را از بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید و با دیگر کاربران به تبادل نظر بپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا نیاز به راهنمایی دارید؟

09901528674

پشتیبانی در تلگرام