طرز تهیه چیکن استراگانف

اگر چه ما ایرانیها دارای غذاهای سنتی بسیار خوشمزه ای در سفره هایمان هستیم ولی گاهی دوست داریم طرز تهیه غذاهای کشورهای دیگر را امتحان کنیم یکی از این موارد، طرز تهیه چیکن استراگانف است که جزء غذاهای اصلی مردم روسیه است. روش پخت چیکن استراگانف هم مانند بیف استراگانوف است و بسیار راحت و ساده است، و در عین حال واقعا خوشمزه است. تیم فارسی خوان قصد دارد شما را برای تهیه این غذای خوشمزه و راحت با خودش همراه کند.

ویدیوی طرز تهیه چیکن استراگانف

چیکن استراگانف

استفاده از غذاهایی که با گوشت مرغ درست میشوند دارای تنوع زیادی هستند یکی از این غذاها چیکن استراگانف روسی است که هم ترکیب غذایی خوبی شامل قارچ و سینه مرغ دارد و اگر از سس مایونز و خامه استفاده نکنیم، میتوانیم آن را جز غذاهای رژیمی حساب کنیم.

مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانوف

  1. سینه کامل مرغ یک عدد
  2. قارچ یک پیمانه(معادل ۸ عدد)
  3. پیاز یک عدد متوسط
  4. نمک، فلفل  و ادویه دلخواه مانند کاری و آویشن به مقدار لازم
  5. روغن به میزان لازم
  6. مواد لازم برای تهیه سس چیکن استراگانوف
  7. شیر یک لیوان
  8. آرد یک قاشق غذاخوری
  9. کره ۲۵ گرم

طرز تهیه طرز تهیه چیکن استراگانف

دستورات گوناگونی در کشورهای مختلفی چون ایتالیا و فرانسه و حتی ایران برای تهیه این غذا وجود دارد و به روشهای مختلفی آماده میشود، اما ساده ترین طرز تهیه چیکن استراگانف در این مطلب ارائه میشود.

برای شروع کار ابتدا پوست پیاز را جدا میکنیم و به صورت خلال در آورده و آنرا در داخل روغنی که از قبل گذاشتیم حرارت ببینه تفت میدهیم بعد از اینکه پیازها طلایی شدند، سینه مرغ را که به صورت خلالی یا تکه های قیمه ای خورد کرده ایم به آن اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم. زیر حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم سینه مرغ به آرامی سرخ شود.

همچنین بخوانید : فیله مرغ

وقتی که سینه مرغ با پیاز کاملا سرخ شدند نوبت به اضافه کردن قارچ است. بهتر است قارچ را به صورت ورقه ای خورد کنیم . بعد در ظرف را میبندیم و اجازه میدهیم تا با آب قارچها مرغها هم بپزند.

در این فاصله که سینه مرغ به همراه قارچ پخته میشود ما شروع به درست کردن سس چیکن استراگانف میکنیم.

مراحل زیر را دنبال کنید:

  • کره را حرارت داده تا آب شود دقت کنید، حرارت باید کم باشد.
  • آرد را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا بوی خامی آن از بین برود.
  • شیر و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و منتظر میمانیم تا مثل فرنی سفت بشه.
  • در آخر کار اگر دوست داشته باشید میتوانید به موادتون خامه اضافه کنید.

حالا سس ما آماده است و آنرا به موادی که از قبل پخته شده اند، اضافه میکنیم خوب هم میزنیم و در ظرف را می گذاریم و وقتی مواد کاملا با هم ترکیب شدند یا اصطلاحا به خورد هم رفتن حرارت را خاموش میکنیم. و در ظرف مورد نظر سرو میکنیم. بهتر است که سیب زمینی سرخ شده در کنار این غذا باشه چون هم دیزاین غذا رو خوب میکنه و هم خوشمزه است.

نکات لازم طرز پخت چیکن استراگانف

  • به جای خامه میتوانید از سس مایونز استفاده کنید.
  • میتوانید کلا شیر را حذف کرده و خامه جایگزین کنید.
  • میتوانید از یک حبه سیر به همراه پیاز استفاده کنید.
  • از عصاره مرغ هم در غذا میتوانید به کار ببرید.
  • از سرکه انگور بسته به ذائقه تان میتوانید همراه با سس مایونز استفاده کنید.
  • برای دیزاین غذا از سیب زمینی خلالی، گوجه فرنگی و جعفری استفاده کنید.

البته باید بگوییم که در روش پخت چیکن استراگانوف (غذای خوشمزه روسی)، میتوان ذائقه خود را به کار ببرید مثلا با پاستا هم سرو کنید و همه چیز بستگی به شما دارد. امیدواریم شما هم با طرز تهیه چیکن استراگانف غذای ساده و البته خوشمزه آشنا شده و یاد گرفته باشید. درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.

فاطمه سهرابی زاده

فاطمه سهرابی زاده
فاطمه سهرابی زاده هستم.لیسانس منابع طبیعی رشته آگروفارستری دارم.آرزوم وجود آرامش برای زندگی همه آدمهای روی زمینه. من در مجله اینترنتی فارسی خوان نویسنده هستم.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.