غیرفعال کردن حذف خودکار زباله دان وردپرس

غیرفعال کردن حذف خودکار زباله دان وردپرس

شما وقتی یک پست ، برگه یا نظر را حذف می کنید به زباله دان منتقل می شود و به مدت ۳۰ روز در آنجا باقی می ماند و بعد به صورت خودکار حذف می شود در این زمان شما امکان بازیابی را دارید که اگر پست ، برگه یا نظر را به اشتباهی یا هر دلیلی  دیگر حذف کرده اید را بتوانید به محل خود برگردانید.

همچنین بخوانید : آموزش وب

اما بعضی از کاربران میخواهند این عملکرد را غیرفعال کنند که تا هرموقع که دوست دارند فایل در زباله دان باشد و به صورت دستی حذف کنند با بخش وب فارسی خوان همراه شوید تا بتوانید این امکان را غیرفعال کنید.

آموزش غیرفعال کردن حذف خودکار زباله دان وردپرس

وارد فایل functions.php قالبتان شوید و کد زیر را در ابتدای آن قرار دهید و اگر در بخش نوشته ها و پنل وردپرس با خطا مواجه شدید آن را بعد از کد <?php قرار دهید.

function wpb_remove_schedule_delete() { remove_action( 'wp_scheduled_delete', 'wp_scheduled_delete' ); } add_action( 'init', 'wpb_remove_schedule_delete' );

با قراردادن کد بالا حذف خودکار موراد در زباله دان را غیرفعال می کنید و دیگر برای حذف آن باید به صورت دستی اقدام کنید.

این مطلب توسط تیم فارسی خوان جمع آوری و تکمیل شده است امیدوارم که از این مطلب استفاده کرده باشید.همچنین از شما همراه گرامی می خواهیم که برای پیشرفت این مطلب نظر خود را از بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید و با دیگر کاربران به تبادل نظر بپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.