تهیه سمبوسه با سس مخصوص

دستور تهیه سمبوسه

حالت شب

سمبوسه یک غذای محبوب جنوبی است که طعم و مزه تند و لذیذی دارد. سمبوسه را می توان به عنوان پیش غذا یا یک میان وعده و حتی یک وعده ی غذایی تهیه کرد. از گوشت چرخکرده و انواع پنیر هم استفاده می شود،در این بخش ازفارسی خوان دستور تهیه و طریقه پخت سمبوسه و  طرز تهیه سمبوسه را یاد میگیرید پس با ما همراه باشید.

آنچه در این مطلب میخوانید

دستور تهیه سمبوسه

مواد لازم برای خمیر:

  1. آرد سفید ۲ پیمانه
  2. نمک ۱ قاشق چای خوری
  3. روغن ۲ تا ۳قاشق غذا خوری
  4. آب ولرم ۳/۴ پیمانه
  5. خمیر مایه ۱ قاشق مربا خوری

دستور پخت سمبوسه

مواد لازم میانی خمیر:

  1. جعفری خرد شده ۱ پیمانه
  2. نمک،فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
  3. سیر چند حبه به دلخواه

طرز تهیه سمبوسه

مواد لازم برای سس مخصوص سنبوسه:

  1. فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
  2. رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری سر صاف
  3. آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری
  4. آب تمبر ۱/۲ پیمانه

دستور پخت سمبوسه

طریقه پخت سمبوسه

طرز تهیه:

۱. خمیر مایه را با آب فعال ولرم فعال نموده،سپس روغن و خمیر مایه فعال شده را به همراه نمک مخلوط کرده و آرد اضافه نمایید تا خمیری نرم حاصل شود

۲.خمیر را به مدت ۲ ساعت استراحت دهید.

همچنین بخوانید : پیش غذا

۳.خمیر را به کمک وردنه به شکل مستطیل های نسبتا بلند در آورده، ۱ قاشق از مواد میانی را یک گوشه خمیر قرار داده و لایه ای از خمیر را روی آن آورده تا شبیه یک مثلث شود، تمام خمیر ها را درست کرده و سپس در روغن داغ برشته و سرخ و باسس مخصوص سرو کنید.

۴.طرز تهیه مواد میانی: سیب زمینی را آب پز و سپس رنده کنید،همراه با ادویه جات و جعفری مخلوط نموده و به دلخواه چند حبه سیر نیز در آن رنده کرده و کمی روی حرارت ملایم تفت دهید.

۵. طرز تهیه سس مخصوص سمبوسه: همه مواد لازم برای سس را بایکدیگر مخلوط نمایید.

نکته:از نان لواش نازک نیز بجای خمیر میتوان استفاده نمود که در این صورت نان را به شکل مستطیل برش داده و مراحل گفته شده را عمل نمایید. از گوشت چرخ شده نیز میتوان در مواد میانی استفاده کرد.

دستور تهیه سمبوسه

نکات تهیه سمبوسه:

۱.خمیر سمبوسه باید در فریزر نگهداری شود.

۲.خمیر سمبوسه را باید پس از خارج کردن از فریزر در دمای محیط قرار دهید تا از حالت انجماد خارج شود.

۳.برای اینکه مواد از سمبوسه بیرون نریزد می توان لایه آخر خمیر سمبوسه را با کمی آب خیس کرده و به لایه قبلی چسباند.

۴. اجازه دهید مواد میانی کمی خنک شود و بعد آن را بر روی خمیر سمبوسه بریزید، زیرا در صورت داغ بودن باعث پاره شدن خمیر سمبوسه می شود.

.۵. در هنگام رول کردن سمبوسه دقت کنید مواد زیادی در آن نریزید، زیرا منجربه سوراخ شدن خمیر سمبوسه می شود.

۶. اگر سمبوسه را در روغن سرخ می کنید، در نهایت بر روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.

۷.برای سرخ کردن سمبوسه ها از روغن زیادی استفاده می شود بنابراین بهتر است آن را در فر قرار دهید.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا نیاز به راهنمایی دارید؟

09901528674

پشتیبانی در تلگرام