فواید سرکه قارچ

فواید سرکه قارچ

اولین چیزی که وقتی این را میشنوید شاید به ذهنتان برسد این است که اصلا سرکه قارچ چیست که فواید قارچ چه باشد. اما فارسی خوان امروز به شما میگوید که حقیقت این است که نه تنها یک نوشیدنی با قدمت هزارساله است بلکه در ایران خودمان نیز مصرف بالایی داشته و با عنوانهای اکسیر جوانی یا اکسیر طلایی شناخته میشود اما کم کم میان مردم فراموش شده است.

هرچند به تازگی بسیاری شرکت های تولید مواد غذایی و یا حتی تولیدی ها در مقیاس پایینتر مثلا خانگی شروع به تولید و فروش این ماده ارزشمند نموده اند. در ادامه با خواص سرشار این سرکه بیشتر آشنا خواهید شد.

سرکه قارچ

بیشتر با نام سرکه کامبوجا شناخته میشود که از گیاه بومی چینی حاصل میشود. باکتری هایی که همراه با این گیاه در کنار گل سنگ رشد میکند با نام قارچ کامبوجا به شهرت رسیده و پس از فرآیند تخمیر سرکه قارچ یا سرکه کامبوجا حاصل میشود.

فواید سرکه

مفید برای تقویت سیستم ایمنی. کامبوجا این قدرت را دارد که باکتری های مضر را نابود و باکتری های مفید را حفظ کند. بنابراین زمانی که بدن شما باکتری مضر نداشته باشد یعنی عفونتی در کار نیست و این به معنی داشتن سیستم ایمنی سالم و قوی به حساب می آید.

سرشار از ویتامین های سی و بی. سرکه قارچ علاوه بر داشتن باکتری های مفید حاوی ویتامین هایی مانند ویتامین B و C نیز می باشد. حتماً می دانید که وجود این دو ویتامین برای سلامت بدن لازم و ضروری است.

همچنین بخوانید : خواص زنجبیل

سرکه قارچ کمک به هضم غذا . مانند هر پروبیوتیک دیگری سرشار از باکتری های مفیدی است که به اکثر عملکردهای بدن کمک می کنند. یکی از مزایای اصلی این است که پروبیوتیک ها، مخمرها و آنزیم ها با تجزیه ی مواد غذایی مصرفی به هضم غذا و جذب هر چه بیشتر مواد مغذی آن کمک می کنند.

نحوه بسته بندی و نگهداری سرکه قارچ

سرکه قارچ بدلیل خاصیت اسیدی و خورندگی خود بهتر است در ظروف پلاستیکی و فلزی نگهداری نشود بهترین گزینه برای بسته بندی و نگهداری کامبوجا بطری های شیشه ای است . بطری شیشه ای تضمین می کند که خواص کامبوجا را حفظ کند و از پروبیوتیک های ارزشمند آن محافظت نماید . همچنین تعداد زیادی از باکتری های مفید و پروبیوتیک ها نسبت به تابش مستقیم نور خورشید نتها خواص خود را از دست می دهند بلکه ممکن است آثار زیان باری برای بدن داشته باشند به همین دلیل بهتره ظروف سرکه کامبوجا تیره رنگ باشد تا کمتر در معرض نور آفتاب قرار بگیرد .

تهیه قارچ کامبوجا در خانه

مواد مورد نیاز: ۱۰ پیمانه آب ترجیحاً تصفیه شده و بدون گاز (معادل ۲ لیتر آب) ۳/۴ پیمانه شکر سفید (۱۶۰ گرم)؛ کم کردن مقدار شکر یا بکار بردن شکر قهوه ای می تواند به قارچ آسیب برساند. ۲ قاشق چایخوری چای سیاه یا سبز و مخلوط با گیاهان دیگر؛ یا دو عدد چای کیسه ای یک عدد قارچ سالم کومبوچا ۲ قاشق غذا خوری سرکه سیب یا سرکه سفید که برای بار اول که شربت کومبوچا در دسترس ندارید، استفاده می شود. در دفعات بعد سرکه را حذف کنید و یک لیوان معمولی شربت کومبوچا بکار ببرید.

توصیه می کنیم که برای شروع کار از چای سیاه یا سبز استفاده کنید، و وقتی تجربه لازم را پیدا کردید، گیاهان دیگر را هم بکار بندید. روش کار برای تهیه یک ظرف کومبوچا به یک کاسه و یا شیشه سه لیتری (۱۵پیمانه) نیاز دارید. چای را در یک قوری و یا کاسه بزرگ بریزید و آب جوش را روی آن بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و چندان به هم بزنید تا شکر حل شود.

این مطلب توسط تیم فارسی خوان جمع آوری و تکمیل شده است امیدوارم که از این مطلب استفاده کرده باشید.همچنین از شما همراه گرامی می خواهیم که برای پیشرفت این مطلب نظر خود را از بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید و با دیگر کاربران به تبادل نظر بپردازید.

نیلوفر افشاریان

نیلوفر افشاریان
من نیلوفر افشاریان فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر و نویسنده سایت هستم. عاشق ریاضی ام و کمی زبان آلمانی بلدم. آرزوم اینه مهربونی توی دنیا بیشتر بشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.