من خودم عاشق فیله سوخاری هستم اونم از نوع اسپایسی. حالا تصور کنید که که با دو نفر مثل خودت، عشق سوخاری بخوای این غذا رو درست کنی. نتیجه این میشه که فقط فرصت میکنی سر گاز ازشون عکس بگیری بدون هیچ تزئینی و همونجا هم داغ داغ خورده میشن. در این بخش فارسی خوان قصد داریم دستور تهیه فیله مرغ اسپایسی و طریقه پخت فیله مرغ و طرزتهیه این غذای خوشمزه رو واستون بزاریم ما رو همراهی کنید.
دستور تهیه فیله مرغ اسپایسی
مواد لازم:
- تخم مرغ ۱ عدد
- سس سویا ۱ قاشق غذا خوری
- پودر فلفل قرمز،فلف سیاه،پودر سیر،پودر زنجبیل به میزان لازم
- کرن فلکس ۱ پیمانه
- روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
- نان باگت جهت سرو به میزان لازم
- فیله مرغ ۶ عدد
دستور پخت فیله مرغ
تهیه فیله مرغ:
۱. در ظرفی نخم مرغ و سس سویا و پودر فلفل قرمز و سیاه،پودر سیر و پودر زنجبیل را مخلوط کنید.
۲.سپس فیله های مرغ را به مدت ۱ ساعت در این مخلوط در یخچال قرار دهید.
۳. سپس فیله ها را تک تک از این مخلوط بیرون بیاورید و در کرن فلکس بغلطانید و در روغن غوطه ور و سرخ کنید.
۱.سس پرتقال:
نصف فنجان آب پرتقال، کمی آویشن خشک و یک قاشق چایخوری خردل را با هم مخلوط کنید و سپس در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد دو قاشق چایخوری کره اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو کنید.
۲.سس خامه و قارچ:
یک فنجان آب مرغ را به همراه دو قاشق غذاخوری قارچ خشک ریز شده در مایکروویو گذاشته و بگذارید حسابی داغ شود. سپس مخلوط را در یک تابه داغ بریزید. بعد از آنکه نیمی از مخلوط تبخیر شد چهار قاشق چایخوری خامه اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را بر روی مرغ ریخته و سرو نمایید.
طرزتهیه فیله مرغ
میتونید فیله ی مرغ اسپایسی رو هم به روش کبابی درس کنید و از طعم تند و بینظیر اون لذت ببرید.
مواد لازم برای ۲۰ عدد سیخ:
- سیر: ۳ حبه؛ درشت خرد شود.
- زنجبیل: مقدار دلخواه به علاوه مقداری هنگام سرو
- پوست رنده شده و آب یک عدد پرتقال
- پیازچه: ۳ عدد؛ درشت خرد شود.
- عسل رنگ روشن: ۲ قاشق غذاخوری
- سس سویا: یک قاشق غذاخوری
- روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
- فیله مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ عدد؛ اندازه کوچک
- قارچ:۲۰ عدد
- گوجه گیلاسی: ۲۰ عدد
- فلفل قرمز بزرگ: ۲ عدد؛ تخمهای آن گرفته وهر کدام به ۱۰ تکه تقسیم شوند.
طریقه پخت فیله مرغ
طرز تهیه:
۱.سیر، زنجبیل، پوست رنده شده پرتقال و پیازچهها را درون دستگاه غذاساز ریخته و به صورت خمیر درآورید. عسل، آب پرتقال، سس سویا و روغن را به غذاساز اضافه کرده و دوباره آنها را مخلوط کنید.
۲.مرغها را به صورت مکعبی شکل درآورده و مخلوط فوق را روی آنها بریزید و یک ساعت درون مخلوط بخوابانید. (البته طی شب در مخلوط بخوابانید بهتر است). نیم ساعت آخر قارچها را به مخلوط اضافه کرده تا آنها نیز کمی طعم مخلوط را به خود بگیرند.
۳.مرغ، گوجه فرنگی، قارچ و فلفلها را در ۲۰ عدد سیخ چوبی به سیخ بکشید. سپس آنها را درون تابه کبابپز قرار داده و هر طرف آنها را به مدت ۸- ۷ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند تفت دهید. کبابها را مرتب بچرخانید و به مخلوط آغشته کنید و سعی کنید یکنواخت کباب شوند.
۴ در آخرین مرحله، کبابها را درون دیس قرار داده و روی آنها پیازچه خرد شده بریزید.
۵. مرغ های کبابی را با دست بخورید.
دستور تهیه فیله مرغ اسپایسی
مرغ سوخاری اسپایسی جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵۰دقیقه میباشد .
مرغ سوخاری اسپایسی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
دیدگاهتان را بنویسید