طرز تهیه پیتزا پپرونی

طرز تهیه پیتزا پپرونی

حالت شب

پیتزا پپرونی یکی از انواع پیتزاهای معروف و بسیار پر طرفدار در جهان است که در کشورمان هم طرفداران بسیاری دارد. این پیتزا با یک نوع سوسیس مخصوص تهیه میشود که پپرونی نام دارد و به همین دلیل با نام پیتزا پپرونی شناخته میشود. در این بخش از مجله فارسی خوان با آموزش و طرز تهیه پیتزا پپرونی با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیتزا پپرونی

مواد لازم:

  1. ظرف فلزی یا توری مخصوص پخت پیتزا
  2. سس قرمز ۵ قاشق غذا خوری
  3. پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  4. سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی ۱۰۰ گرم
  5. گوجه فرنگی ۳ عدد
  6. نمک و فلفل به مقدار لازم
  7. روغن مایع مقدار لازم
  8. خمیر پیتزا را میتوانید به صورت آماده خریداری نمایید یا خودتان درس کنید.
  9. فلفل دلمه ای ۱ عدد
همچنین بخوانید : تهیه خمیر پیتزا در منزل

دستور پخت پپرونی

طرز تهیه:

  •  ابتدا فر را در دمای ۱۲۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.
  • سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد.
  • خمیر را داخل ظرف قرار دهید.
  • اگر خمیر را از بیرون بخرید باید طرفی که صافتر است را رو به بالا قرار دهید.
  •  اگر خمیر تان خشک بود دور خمیر را کمی کمی مربوط کنید تا در هنگام طبخ نسوزد.
  • سس قرمز را روی نان بمالید(به ضخامت ۳ میلیمتر).
  • سپس پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشانید.
همچنین بخوانید : انواع غذا های خارجی
  •  سپس سوسیس یا ژامبون  را که خرد کرده اید روی پنیر پیتزا بچینید.
  • بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و… را روی پنیر بریزید.
  • ظرف را داخل فر قرار بدهید و دما را روی ۲۲۰ درجه تنظیم نمایید.
  • هر پانزده دقیقه پیتزا را چک نمایید و زمانی که احساس کردید پیتزای شما پخته است و از پف آن راضی بودید آنرا از فر بیرون بیاورید.

تهیه پیتزا پپرونی

طرز تهیه پیتزا پپرونی

سس پیتزا یکی از انواع سس های خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که در زمان آماده کردن پیتزا روی خمیر پیتزا قرار می گیرد. این سس خوشمزه را می توانید جایگزین سس های آماده مثل سس کچاپ کنید.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۳ الی ۴ پیتزا سس تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سس پیتزا تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه سس پیتزا با فارسی خوان همراه باشید.

مواد لازم سس پیتزا:

۱.سیر خرد شده :۲ حبه
۲.گوجه فرنگی رسیده:۶ عدد
۳.پیاز نگینی خرد شده :نصف یک عدد
۴.کره:۱ قاشق چایخوری
۵.شکر:۱ قاشق چایخوری
۶.پودر فلفل قرمز:قاشق چایخوری
۷.ریحون خرد شده:۲ قاشق چایخوری
۸.فلفل قرمز پرک شده:نصف قاشق چایخوری
۹.سس گوجه فرنگی :۱ قاشق چایخوری
۱۰.پونه کوهی :یک سوم قاشق چایخوری
۱۱.نمک :به اندازه لازم

دستور تهیه پیتزا

نکاتی برای پخت پیتزا در منزل:

۱.خمیر را زیاد هم نزنید و تمیز کار کنید.

وقتی صحبت از خمیر پیتزا است، توجه به میزان هم زدن خمیر خیلی مهم می شود. مواد خمیر را داخل ظرف مخلوط کن بریزید و فقط تا زمانی که مواد با هم مخلوط شوند، کف زن را روشن بگذارید. ورز دادن بیش از حد، خمیر را سفت و خشک می کند.

۲.خمیر را صاف و مساوی پهن کنید.

زمانیکه خمیر برای پهن شدن آماده شد، ابتدا آن را به شکل توپ در آورید، سپس به آرامی آن را پهن کنید. وقتی خمیر را به صورت دایره در می آورید، خیلی راحت می توانید در سینه دایره ای پیتزا پهن کنید.

۳.خمیر را بیش از حد نازک نکنید.

خمیر پیتزاهای ترد و نازک عالی هستند اما نازک بودن خمیر هم اندازه دارد. اگر خمیر بیش از حد نازک باشد طبیعتا توانایی نگه داشتن سس، پنیر پیتزا و سایر مخلفات را نخواهد داشت. بنابراین اگر ضخامت خمیر مناسب باشد، طبیعتا برش‌های پیتزای عالی خواهند بود.

در هنگام تهیه هرنوع پیتزایی دقت نمایید که دمای تمام مواد اولیه یکسان باشد. امیدوارم مطالب مفید بوده و یک پیتزای عالی و خوشمزه برای خود و خانوادتان درس کنید و لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا نیاز به راهنمایی دارید؟

09901528674

پشتیبانی در تلگرام