چگونه در خرید تخفیف بگیریم

حالت شب

چگونه در خرید تخفیف بگیریم . تخفیف گرفتن یا چانه زنی بر سر قیمت ، یکی از روزمره ترین مذاکراتی است که ما با اون سر و کار داریم. مذاکره بر سر قیمت یک کالا یا خدمات برای اینکه از فروشنده و ارائه دهنده اون کالا یا خدمات امتیازی به نفع خودمان بگیریم. با فارسی خوان باشید.

قیمتی که در ذهن دارید نگویید

مبلغی که در ذهنمان هست را پایین بگوییم فروشنده از ما بپرسه که تا چه مبلغی مد نظرتون هست؟

ما در اینجور مواقع مثلا اگر بخواهیم ۱۰۰.۰۰۰ تومن هزینه کنیم، بهتره که این مبلغ رو نگیم و مثلا بگیم حداکثر ۶۰.۰۰۰ تومن. یا مثلا زمانی که از کالایی خوشمون اومده و قیمتش ۱۰۰.۰۰۰ تومن هست، بهتره که برای ابتدا قیمت یک کالای پایین تر رو بپرسیم، یا حالا اگر هم قیمتش رو روش زده بودند در مورد کیفیت و موارد دیگه اش سوال کنیم. در این جور مواقع قیمت مرجع دست فروشنده میاد و اگه بخوایم یک کالای ۹۰.۰۰۰ تومانی رو بخریم احتمالش خیلی کمه که به ما تخفیف بده.

تخفیف گرفتن

برای تخفیف خودتان را مشتاق نشان ندهید

خودمان را خیلی مشتاق نشان ندهیم در زمانی که قصد داریم از فروشنده تخفیفی بگیریم بهتره که خودمون رو خیلی مشتاق نشون ندیم، اگر اینطور باشه احتمال اینکه فروشنده بخاد به ما تخفیف بده خیلی کمتر هست. خوبه که خودمون رو خیلی معمولی نشون بدیم تا بتونیم از فروشنده تخفیف بگیریم.

معمولا فروشنده ها تا می بیننده که کسی از چیزی خوشش اومده دیگه روی اون کالا تخفیف نمی دهند.

لحن دوستانه داشته باشید

لحنی دوستانه داشته باشیم خب بدیهیه که اگه ما لحنی خشن و زننده داشته باشیم و از فروشنده درخواست کنیم که به ما امتیازی بده، به احتمال زیاد فروشنده این کار رو انجام نمی ده. حتی خوده ما هم اگر کسی با این لحن چیزی رو بخاد به احتمال زیاد بهش نمی دیم.

برای تخفیف گرفتن از قیمت حدودی کالا با اطلاع باشید

تخفیف

اطلاع از قیمت های رقبا خوبه قبل از اینکه خریدمون رو نهایی کنیم از قیمت اون کالا و یا کالاهای مشابه اطلاع داشته باشیم و زمانی که می خواهیم تخفیف بگیریم و فروشنده به سختی تخفیف می داد بهش بگیم که دقیقا این کالا رو از مغازه فلان قیمت داریم فلان قیمت. در اینجور موارد اکثر فروشنده ها وقتی متوجه میشند که ما قیمت رقبای اونها رو داریم حاضر میشند که تخفیف بدند. اما اگه ما قیمت رقبای دیگه رو نداشته باشیم و از قیمت پایه اون کالا خبر نداشته باشیم فروشنده می تونه به ما هر قیمتی رو بده.

ترفندها

قیمت های غیر رند برای تخفیف است حواسمون به قیمت های غیر رندی که در فروشگاه می بینیم باشه، این قیمت های غیر رند معمولا برای اینه که به خریدار قیمت غیررند رو تخفیف بدهند. اینجور مواقع حواستون باشه که مثلا اگه قیمت کالایی ۸۶.۰۰۰ تومن است، فروشنده اون ۶.۰۰۰ تومن رو برای تخفیف گذاشته، اما شما مبلغ تخفیف رو بیشتر بگید، مثلا بگید من ۵۰.۰۰۰ تومن بیشتر برای این کالا نمیدم، و فروشنده کم کم مبلغ رو بالا میبره و شما هم چونه میزنید تا به ی قیمتی که دو طرف راضی هستید برسید.

خرید از مغازه های کوچیک

خیلی از فروشگاه های بزرگ قیمت هایش مقطوع هست و امکان چانه زنی برای خریدار وجود نداره. اما در مغازه های کوچیک چون معمولا صاحب مغازه بعنوان فروشنده هست یا از طرف صاحب مغازه اجازه داره تا حدودی تخفیف بده، میشه تخفیف گرفت و معمولا فروشنده ها برای اینکه مشتریشون رو از دست ندهند معمولا تخفیف میدهند.

اما در فروشگاه های بزرگ این حرف ها نیست.

به جای تخفیف گرفتن زیاده خواهی داشته باشید

تخیفف

به جای تخفیف ریالی یک کالا یا خدمت دیگر بگیریم.

خیلی از مواقع وقتی نمی تونیم از فروشنده تخفیف بگیریم می تونیم یک تکنیک دیگه به کار ببریم و به جای گرفتن تخفیف ریالی از فروشنده بخایم که یک کالا یا خدمات دیگه بهمون بده. مثلا وقتی من موفق نمی شم که از فروشنده موبایل ۲۰.۰۰۰ تومن تخفیف بگیرم ازش میخام یک قاب که مبلغش ۵۰.۰۰۰ تومن هست بهم بده که در بیشتر مواقع قبول می کنند، البته فروشنده به نفعش بود که همون ۲۰.۰۰۰ تومن رو بهم تخفیف میداد تا اینکه یک قاب ۵۰.۰۰۰ تومانی رو بهم بده

شاید هم اون قاب برای خودش ۱۰.۰۰۰ تومن تموم شده، اما برای ما ۵۰.۰ای۰۰ تومن به نفعمون شد

کمی نقش بازی کنید

کلا از خرید منصرف شیم اگر واقعا میخواهید که تخفیف بگیرید باید پی همه چیزو به تنتون بمالید، حتی اگه شده از خرید اون کالا منصرف بشید و واقعا بخواهد از مغازه بزنید بیرون این کار رو انجام بدید. در خیلی از مواقع فروشنده قانع یا شاید هم مجبور میشه که با این رفتار به ما تخفیف بده تا مشتری اش نپره.

برای تخفیف گرفتن تمرین کنید

تخفیف

بازی و تمرین کنید و اما اگر تا به حال تخفیف نگرفتید و یا خجالت می کشید که از فروشنده درخواست تخفیف کنید حتما قبلش باید تمرین داشته باشید. برای تمرین کردن هم می تونید تمام مواردی که در این مقاله گفته شد رو برای خودتون شبیه سازی کنید، می تونید روی کاغذ بنویسید که چه چیزی میخاهید بگید و فروشنده چی به شما میگه و یک سناریو از تخفیف گرفتنتون بنویسید و مثل یک نمایشنامه شروع به بازی کردنش در منزل کنید و یا می تونید این رو به یک بازی در بیارید و با دوستانتون تمرینش کنید.

اگر بتونید صداتون رو ضبط کنید یا از خودتون فیلم بگیرید و بعد ببینید که فوق العاده می شه.

وقتی صدای خودتون رو میشنوید یا تصویر خودتون رو در هنگام تخفیف گرفتن می بینید راحتر می تونید نقاط ضعف و قوت خودتون رو متوجه بشید و باید این کار رو انقدر تمرین کنید که وقتی صدای خودتون رو میشنوید یا تصویرتون رو می بینید براتون راضی کننده باشه. برای شروع به صورت واقعی هم لازم نیست که یکهو یک تخفیف زیاد بگیرید. مثلا می تونید برای یک کالای ۶۰.۰۰۰ تومنی درخواست کنید که بهتون ۲.۰۰۰ تومن تخفیف بده.

از تخفیف های کم که فروشنده راحتر بهتون تخیف میده شروع کنید تا بتونید بر سر قیمت راحت مذاکره کنید

تخفیف

آستانه تحمل فروشنده را پیدا کنید

وقتی که برای خرید اقدام می کنید همیشه قیمت را خیلی پایین تر از اون چیزی که به شما می گویند پیشنهاد دهید. البته نه آنقدر کم که فروشنده فکر کند مذاکره فایده ای ندارد و از فروش جنس خودداری کند. بزارید اتفاقی که در این ارتباط برایم افتاد را خدمتتان بازگو کنم.

این مطلب توسط تیم فارسی خوان جمع آوری و تکمیل شده است، امیدوارم که از این مطلب استفاده کرده باشید.همچنین از شما همراه گرامی می خواهیم که برای پیشرفت این مطلب نظر خود را از بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید و با دیگر کاربران به تبادل نظر بپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا نیاز به راهنمایی دارید؟

09901528674

پشتیبانی در تلگرام