کاشت ناخن
ناخن های شما بعد از انجام دادن کاشت به طور ماهیانه احتیاج به ترمیم دارند، چون ناخن های خودتان رشد می کنند و بلند می شوند و از ریشه ناخن ها ظاهری نامناسب پیدا می کنند. به این دلیل شما باید ماهی یکبار و در نهایت بعد از گذشت ۴۰ روز بر روی ناخن هایتان ترمیم انجام دهید.کاشت ناخن به غیر از زیبایی فوق العاده ای که به دستان شما می دهد فوایدی هم دارد، من به شخصه مشتری هایی داشتم که به عادت بدی چون جویدن ناخن هایشان مبتلا بودند.
و هر روشی رو که امتحان کردند جواب گویشان نبوده خیلی جالبه بدانید که بعد از انجام دادن کاشت این عادت بد خود را ترک کردند و با این روش هم جلوه زیبایی به ناخن هاشون دادند و هم عادت بد جویدن ناخن هایشان را ترک کردند.با فارسی خوان همراه باشید تا به بررسی نکات اساسی در این مورد بپردازیم.
کاشت ناخن ۱) انواع کاشت ناخن
ناخن های خیلی از خانم ها بسیار شکننده هستند و اصلا نمی توانند ناخن هایشان را بلند کنند و از این موضوع بسیار رنج می برند، اینجاست که کاشت ناخن به کمک این افراد می آید تا از شکنندگی و یک نواختی ناخن هایشان رنج نبرند، شما با انجام کاشت ناخن همیشه ناخن هایی بلند، زیبا و خوش فرم خواهید داشت.
انواع کاشت ناخن – کاشت ناخن به صورت قالبی
کاشت ناخن قالبی سریعترین نوع کاشت است اما عموما به کسانی توصیه میشود که خودشان ناخن های هم سایز، صاف و یکدستی دارند. چرا که اگر ناخنهای شما ناهماهنگ باشد و قالب با حالت اصلی ناخنهای شما همخوانی نداشته باشد احتمال هواگیری وتشکیل قارچ بسیار بالا خواهد بود. همچنین به دلیل ضخیم بودن کاشت ناخن، کار از حالت طبیعی خود خارج می شود.
انواع کاشت ناخن – کاشت ناخن پودری
این روش از بهترین روشهای کاشت ناخن است. در این روش ابتدا به سر ناخن یک قطعه ناخن مصنوعی چسبانده میشود و پس از تنظیم طول دلخواه مشتری و سوهان کشی و زدن ضد قارچ ، کاشت را با ترکیب پودر و لیکویید انجام میدهند. پس از این مرحله ناخن را دقیق و با ظرافت تمام سوهان کشی میکنند. این روش از مقاوم ترین و زیباترین روشهای کاشت ناخن است.
انواع کاشت ناخن – کاشت ناخن ژل
این روش ایمن ترین کاشت از لحاظ سلامتی ناخن است. ناخن در کاشت ژل دچار کمترین آسیب خواهد شد اما در این روش مقاومت ناخن کاشته شده از مقاومت ناخن کاشته شده با پودر کمتر است. در بعضی مواقع کاشت ناخن ژله ای برای کسانی که عادت به جویدن ناخن دارند هم پیشنهاد می شود زیرا به دلیل طعم بد مواد ژل و کنده نشدنش این عادت از سر آن ها می افتد. چسب ناخن حساسیت زا نیست اما ممکن است برخی به مواد کاشت ناخن حساسیت داشته باشند که در آن صورت پوست آن ها دچار اگزما می شود و باید هر چه سریع تر کاشت ناخن را بردارند.
انواع کاشت ناخن – کاشت ناخن میکس
ناخن میکس یک ناخن ترکیبی است و از دو نوع کاشت پودری و ژله ای تشکیل شده است، ما هم کاشتناخن ژله ای و پودری را توضیح دادیم، در این روش بعد از این که از ضد قارچ استفاده شد و مراحل کاشت پودری را انجام شد و بعد از این که سوهان کشی انجام شد یک لایه ژل روی ناخن کشیده میشود و سپس ناخن داخل دستگاه یووی قرار داده شده و ناخن آماده می شود. کاشت ناخن میکس محکم، زیبا و نسبت به بقیه کاشت ها کمی گران تر است.
کاشت ناخن ۲) بهترین روش کاشت ناخن
یک کاشت خوب کاشتی است که علاوه بر، داشتن ظرافت و زیبایی باید دوام و استحکام بالایی نیز داشته باشد. شما جهت انتخاب نوع کاشت ناخن بر حسب کار و مشغله شما متفاوت است. اگر شما شخصی هستید که کارها را با عجله انجام می دهید برای شما کاشت ناخن به روش پودر (اکرلیک) پیشنهاد می شود.
کاشت ناخن ۳) قسمت های مختلف ناخن
۱- ریشه ناخناین بخش زیر پوست و چند میلیمتر با انگشت فاصله دارد.لبه های ریشه ناخن، سفید و ساختار هلالی شکل دارند.
۲- بستر ناخنقسمتی از ماتریکس ناخن می باشد که به نام، ماتریکس استریل خوانده می شود.شامل رگ های خونی، اعصاب و ملانوسیت ها است.ناخن از ریشه ساخته می شود و تا بستر ناخن گسترش دارد.
۳- صفحه ناخنهمان ناخن واقعی است که از کراتین شفاف ساخته شده است.
۴- بشره (کوتیکول) این بخش بین پوست انگشت و صفحه ناخن است.
۵- پریونیکیوم پوستی است که صفحه ناخن را در دو طرف می پوشاند.ریشه باریکی که از پوست گوشه ناخن آویزان است، ناخنی که در گوشت رشد می کند و عفونت پوست همگی شامل این بخش می باشند.
۶- هایپونیکیوم بین صفحه ناخن و نوک انگشت می باشد. پوست نوک انگشت را به لبه آزاد ناخن متصل می کند.
کاشت ناخن ۴) فواید کاشت ناخن
۱- کاشت ناخن برای خانمهایی که ناخنهای خراب و ضعیفی دارند مناسب است.
۲- ناخنهای آکریلیک برای خانمهایی که عادت به جویدن ناخنها دارند مناسب است.
۳- کاشت ناخن، مدت زمان زیادی است که جزو فاکتورهای زیبا کننده به کار میرود. به همین دلیل بیشتر ناخنکارها و مانیکوریستها واقعا در کار با آن حرفهای هستند و دقیقا میدانند که این ناخنها را چگونه نصب و حذف کنند.
۴- کاشت ناخن بسیار به نفع شما است، در صورت شکستن و به وجود آمدن مشکل، به راحتی قابل ترمیم است.
کاشت ناخن ۵) مضرات کاشت ناخن
۱- کاشت ناخن میتواند بستر اصلی ناخنهایتان را خراب کند و رشد ناخنهای اصلی را به شدت به تاخیر انداخته و باعث به وجود آمدن مشکلات رشدی در آنها شود.
۲- از طرفی ناخنهای آسیب دیده مکانی بسیار مناسب برای رشد انواع قارچ و باکتری هستند. ناخن کاشت ممکن است سبب التهاب یا احساس خارش در کوتیکول شود و یا وسایلی که توسط آن ناخن کاشته میشود ممکن است خیلی زبر و زمخت باشند. مراقب باشید اگر هر مادهای که در این فرآیند استفاده میشود، بوی تندی داشت، نشان دهندهی این است که چیزی در این میان مشکل دارد.
۳- ناخنهای کاشت، برای طبیعی به نظر رسیدن نیاز به یک متخصص ناخنکار واقعا حرفهای دارند وگرنه ظاهری بسیار ناخوشایند و مصنوعی خواهند داشت.
۴- استفاده از ناخنهای کاشت، به هرحال حاوی میزان زیادی مواد شیمیایی است که برای برخی خانمها آلرژیزا و آزار دهنده است.
۵- تمیز کردن زیر ناخنها بسیار سخت میشود و اگر بخواهید به زور تمیز کنید، باعث حساس شدن ناخن و اطراف آن میشود.
کاشت ناخن یک نوع آرایش و تزیین ناخن میباشد که در آن به چند طریق نوعی از مواد، به شکل ناخن مصنوعی روی ناخن طبیعی فرد با ماندگاری طولانی چسبانده میشود. برای این کار سطح ناخنها را به وسیله سوهان برقی میتراشند که لایه خیلی نازکی از ناخن باقی بماند. این کار برای این است که زیر مواد مورد استفاده در کاشت ناخن که قرار است جای ناخن اصلی فرد را بگیرد برجسته نباشد تا طبیعیتر به نظر برسد و هر چه ناخن کاشته شده برجستگی کمتری داشته و به ناخن طبیعی شباهت بیشتری داشته باشد در اصطلاح خوب کاشته شده است.
این مطلب توسط تیم فارسی خوان جمع آوری و تکمیل شده است امیدوارم که از این مطلب استفاده کرده باشید.همچنین از شما همراه گرامی می خواهیم که برای پیشرفت این مطلب نظر خود را از بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید و با دیگر کاربران به تبادل نظر بپردازید.
دیدگاهتان را بنویسید