فیله مرغ

امروز هم شما رو با یک سوپرایز آشپزی شاد میکنم. فیله مرغ رو تابحال با ماکارونی سرو کردین؟ یه غذای خیلی خیلی راحت و کم هزینه و البته خوشمزه که مطمئنم تجربه خیلی خوبی براتون میشه. این غذا شامل سینه مرغ و ماکارونی هستش که با رب گوجه پخته میشه و با کلم برکلی تزیین میشه.

ویژگی بازر این غذا طبخ آسان و مقوی بودن اون هستش. در ادامه برای آموزش این غذای بی نظیر با تیم فارسی خوان باشید

فیله مرغ

ابتدا سینه مرغ را با نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مخصوص مرغ مخلوط میکنیم و خوب هرو دو طرف آن را در ادویه می غلتانیم. سپس آن را در روغن زیتون تفت میدهیم. هنگامی که خوب سرخ شد آن را به تکه تکه های ریز خرد میکنیم. در ظرفی جداگانه ماکارونی پخته را پخش میکنیم و روی آن را با رب گوجه میپوشانیم.

سینه مرغ و ماکارونی

مقداری از سینه مرغ ها را روی آن میریزیم و مجددا لایه بعدی را به ترتیب قبلی یعنی ماکارونی سپس رب سپس مرغ را اضافه میکنم تا وقتی مواد تمام شود. پس از آخرین لایه روی آن را با پنیر پارمسان یا پنیر پیتزا میپوشانیم. ظرف را در فر قرار میدهیم. در ظرفی مجزا کلم بروکلی ها را خرد میکنیم با ادویه و روغن کنجد هم میزنیم. آن را در فر میگذاریم و میپزیم. پس از آنکه هر دو آماده شدند آنها را در کنار هم سرو میکنیم.

انواع دیگری از سرو فیله مرغ هست که در ادامه آموزش میدهیم.

مواد لازم
۲ نفر
۱ عدد سینه مرغ
۱ بسته پاستا
۴ عدد قارچ
۱ عدد پیاز سفید
۳ قاشق رب گوجه
نمک و ادویه و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
مراحل
۱ ساعت
پاستا را با نمک و کمی روغن در آب جوش میریزیم تا کاملا نرم شود بعد آبکش میکنیم.

پیاز رو خرد کرده و سرخ میکنیم. مرغ را به صورت رشته های بلند برش زدہ، و به پیاز اضافه میکنیم و نمک وادویه زده وحسابی تفت میدھیم. بعد قارچ را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا مرغ کاملا مغز پخت شود. بعد رب گوجه را با کمی روغن تفت میدهیم و به مرغ اضافه میکنیم.

پاستا را در ظرف دلخواه ریخته، و مرغ را بروی آن میریزیم.

مواد لازم:

سینه مرغ (بدون پوست و استخوان): ۷۰۰ گرم
فلفل قرمز (پودر شده): ۲ ق چ
زیر (پودر شده): یک و یک دوم ق چ
پاپریکا: یک ق چ
تخم گشنیز: یک دوم ق چ
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل دلمه ای قرم: ۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز: ۱ عدد
فلفل دلمه ای زرد: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر (ریز خرد شده): ۱ حبه
روغن زیتون: ۳ ق س
آب لیموی شیرازی تازه: ۲ ق س
برگ گشنیز (خرد شده): ۳ ق س
نان تورتیا: ۸ عدد

طرز تهیه:

۱. ابتدا دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید و سینی فر را با اسپری روغن چرب کنید. فلفل قرمز، زیره، پاپریکا، تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲. فلفل دلمه ای و پیاز را باریک برش داده و در سینی فر پخش کنید. مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید و روی فلفل ها قرار دهید. سیر ریز خرد شده و مخلوط چاشنی ها را اضافه کنید روغن زیتون را روی مواد بریزید و به خوبی مخلوط کنید.

۳. سینی را حدود ۱۸ الی ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا سبزیجات نرم شوند و مرغ کاملا بپزد (پس از گذشت نیمی از زمان پخت، مواد را مخلوط کنید). نان های تورتیا را در فویل بپیچید و در ۵ دقیقه آخر پخت مواد را در فر قرار دهید تا گرم شوند.

۴. آب لیمو ترش را روی مخلوط مرغ بریزید و برگ گشنیز خرد شده را روی آن بپاشید. در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. مخلوط مرغ را در نان های تورتیا سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.