مثل یک ثروتمند زندگی کن

حالت شب

مثل یک ثروتمند زندگی کن، قبل از اینکه به ثروت برسید، باید باور داشته باشید که می‌توانید ثروتمند شوید. این جمله فقط یک عبارت کلیشه‌ای نیست. درا راه رسیدن به موفقیت افکار ،رفتار و کلام شما به شدت تاثیر گذار است. مهم نیست که قبلا چه باوری داشته‌اید از هم اکنون می‌توانید با تغییر در باورهای زندگی خود را متحول کنید. برای دانستن این تغیرها با فارسی خوان همراه باشید.

مثل یک ثروتمند زندگی کن ۱) داشتن تفکر ثروت و موفیت

آنچه مارا از دیگران جدا میسازد نوع تفکر و اندیشه ی ماست برای تغیر هر چیزی در زندگی باید از خودمان شروع کنیم و مهم ترین بخش ما همان ذهن و تفکرات ماست که آینده و موفقیت مارا میسازد.

داشتن تفکر ثروت و موفیت – ثروت یک مقوله ذهنی است

اشتباه رایج ما این است که چیزهایی را که باید در درون خودمان جستجو کنیم، اغلب در دنیای خارج منتظرشان هستیم. موفقیت از درون ما ریشه می‌گیرد. تنها وقتی واقعا احساس خوشبختی می‌کنیم که منشاء رویدادهای خوب و خوشایند از درون هر یک از ما ریشه بگیرد. قبل از ثروتمند شدن در زندگی، باید از ثروتمند شدن در ذهنمان شروع کنیم. یادگیری اصول با ذهن ناهوشیار نکته‌ای بسیار اساسی و بنیادی است.

آموختن این موضوع به مردم بسیار مهم است؛ آن‌ها باید موفقیت و خوشبختی را باور کنند . آن را با شور و اشتیاق فراوان بخواهند. هنوز اکثر مردم، با یک یا چند بار زمین خوردن و ناکامی سست می‌شوند و به جای تلاش، زانوی غم بغل می‌گیرند. اراده برای قدرتمند شدن، همیشه ساده نیست . در افراد بی‌ثبات، بی اراده، منفعل و بی‌انگیزه، این ضعف اراده پایدار و مستحکم شده است و برطرف کردن آن بسیار دشوار است.

داشتن تفکر ثروت و موفیت – ثروتمند شدن را باور داشته باش

بدون داشتن باورهای مثبت و عمیق، هرگز موفق نخواهید شد. اگر باور نداشته باشید که می‌توانید ثروتمند و متمول شوید، هرگز به ثروت دست نمی‌یابید. متاسفانه اجتماعاتی که در پرورش فکر افراد دخیل‌اند، بیش از پرورش خوش‌بینی در افراد، آن‌ها را به سمت افکار بدبینانه هدایت می‌کنند.

همچنین بخوانید : مشاغل عجیب

اغلب افراد می‌گویند « هرچه را که می‌خواهید در دنیای واقعی نمی‌توانید به دست آورید یا با خیال‌پردازی وقت خود را تلف نکنید.» ما غالبا این حرف‌ها را می‌شنویم و با این تفکرات، باورهایمان شکل می‌گیرد، در نتیجه این‌طور به نظر می‌رسد که ثروت به تعداد محدودی از افراد خوش‌شانس اختصاص دارد. اما این افکار درست نیست، نقطه عطف زندگی افراد موفق جایی است که به کامیابی خود ایمان می‌آورند.

افکار ثروتمندان

داشتن تفکر ثروت و موفیت – داشتن تصویری مثبت از پول و موفقیت

موانع ذهنی خود را درباره‌ی پول و موفقیت، بشناسید. نوع رابطه خود را با پول کشف کنید. ارتباط شما با پول مثبت است یا منفی؟ وقتی افکار خود را درباره‌ی پول به خوبی شناختید، حتما آن‌ها را یادداشت کنید. نگاهی بیاندازید و ببینید چرا این افکار و باورها را نسبت به پول داشته‌اید. سپس، کم‌کم تصویرهای قدیمی ذهنتان را که شما را مایوس و دلسرد کرده‌اند، کنار بگذارید و از آن‌ها صرف نظر کنید.

داشتن تفکر ثروت و موفیت – دقت و مراقبت از افکار

بر روی اهداف خود تمرکز کنید. برکت، خوشبختی و موفقیت به زندگی شما رو می‌آورد. حساب بانکی باز کنید و هر هفته مبلغی را پس‌انداز کنید. این کار باعث رشد و افزایش این پول می‌شود و تمرکز شما را کم‌کم از مفهوم نداشتن به مفهوم رشد، سوق می‌دهد. سرانجام بدون تلاش آگاهانه، تمرکز و توجه شما به رشد و موفقیت معطوف خواهد شد؛ با این روش همه‌ی افکار شما متحول می‌شود.

داشتن تفکر ثروت و موفیت – برنامه ریزی

هر روز، با اطمینان ساعتی را به برنامه‌ریزی ذهنتان اختصاص دهید. خیال‌پردازی کنید و تصویرهای ذهنی مثبت و حتی خیالات خام، در سر بپرورانید. در حالت آرامش، قبل از خواب ذهنتان را غرق تصویرهای مثبت کنید، احساس کنید هر چه را می‌خواهید، اکنون دارید. این کار را به‌طور روزانه و هر هفته، تکرار کنید. به زودی شاهد تحول در زندگیتان خواهید بود.

مثل ثروتمندان زندگی کن ۲) مثل یک ثروتمند رفتار کنیم

ثروتمندان همیشه آدم‌های چاق و راحت طلبی نیستند که پولشان را باد برایشان آورده باشد یا ارث برده باشند. در این نوشتار از ۲۰ عادت رفتاری خوب افراد ثروتمند برایتان میگوییم که بر موفقیت مالی شما تاثیر می‌گذارد.

۱) ۷۰ درصد ثروتمندان کمتر از ۳۰۰ کیلو کالری فست فود در روز می‌خورند، درحالی‌که ۹۷ درصد از افراد معمولی روزانه بیشتر از این میزان از غذاهای فست فودی استفاده می‌کنند.

رفتار یک ثروتمند

۲) ۸۰ درصد ثروتمندان روی انجام و تحقق اهداف مشخصی تمرکز می‌کنند، در مقابل تنها ۱۲ درصد از فقرا روی چنین اهدافی تمرکز دارند!

۳) ۷۶ درصد پولدار‌ها چهار بار در هفته ورزش‌های هوازی انجام می‌دهند، درحالی‌که تنها ۲۳ درصد آدم‌های فقیر ورزش می‌کنند.

۴) ۶۳ درصد ثروتمندان در راه سفر یا رفتن به محل کار کتاب‌های صوتی را گوش می‌کنند، در مقابل ۵ درصد آدم‌های فقیر این عادت را دارند.

۵) ۸۱ درصد از افراد ثروتمند دنیا، لیستی دارند از کار‌هایی که قرار است انجام‌شان دهند و در برابر این میزان، ۱۹ درصد از آدم‌های فقیر به این لیست اعتقاد دارند.

۶) ۶۳ درصد از والدین ثروتمند در ماه دو یا چند کتاب برای فرزندان‌شان می‌خوانند، درحالی‌که این درصد نزد والدین دیگر ۳ درصد است.

۷) ۷۰ درصد از والدین ثروتمند در هفته ۱۰ ساعت یا بیشتر فرزندان خود را به انجام امور داوطلبانه خیریه ترغیب می‌کنند، در مقابل ۳ ساعتی که خانواده‌های فقیر برای فرزندان در نظر می‌گیرند.

۸) ۸۰ درصد ثروتمندان تماس‌های تلفنی بیشتری برای تبریک مناسبت روز تولد برقرار می‌کنند، در مقابل ۱۱ درصد از مردمان معمولی.

۹) ۶۷ درصد از افراد ثروتمند اهداف خود را یادداشت می‌کنند، در مقابل ۱۷ درصد از مردم فقیر این عادت را دارند.

۱۰) ۸۸ درصد از ثروتمندان، روزانه ۳۰ دقیقه یا بیشتر مطالعه مرتبط با حوزه فعالیت خود دارند، درعوض این میزان نزد آدم‌های فقیر تنها ۲ درصد است.

۱۱) تنها ۶ درصد از ثروتمندان می‌گویند که چه در سرشان می‌گذرد و به چه چیزی فکر می‌کنند، درحالی‌که ۶۹ درصد آدم‌های فقیر می‌گویند در ذهن‌شان چه می‌گذرد.

۱۲)  ۷۹ درصد از افراد ثروتمند در ماه حداقل ۵ ساعت از وقت خود را در اینترنت می‌گذرانند، در برابر ۱۶ درصد از آدم‌های فقیر.

۱۳) ۶۷ درصد از آدم‌های پولدار روزانه یک ساعت یا کمتر وقت خود را صرف تماشا کردن تلویزیون می‌کنند، در مقابل ۲۳ درصد از افراد فقیر روزانه زمان زیادی را صرف این تفریح می‌کنند.

۱۴) ۶ درصد از ثروتمندان وقت خود را به دیدن برنامه‌های تلویزیونی و شو‌های تلویزیونی می‌گذرانند، در مقابل ۷۸ درصد از افراد با سطح معیشتی معمولی.

۱۵) ۴۴ درصد از افراد ثروتمند دنیا، سه ساعت پیش از شروع برنامه‌های روزانه خود از خواب برمی‌خیزند و عادت سحرخیزی تنها نزد ۳ درصد از مردم فقیر است.

رفتار یک ثروتمند

۱۶) ۷۴ درصد از آدم‌های ثروتمند عادات روزانه خوب را به فرزندان خود تعلیم می‌دهند و تنها یک درصد از مردمان فقیر این کار را انجام می‌دهند.

۱۷) ۸۴ درصد از مردمان ثروتمند اعتقاد دارند که عادات خوب روزانه موقعیت‌های بیشتری برای آنها خلق می‌کند، در مقابل ۴ درصد از مردمان فقیر به این موضوع اعتقاد دارند.

۱۸) ۷۶ درصد ثروتمندان معتقدند که عادات بد، آنها را به موقعیت‌های شکست نزدیک‌تر می‌کند و این تفکر نزد تنها ۹درصد از افراد فقیر است.

۱۹) ۸۶ درصد از مردم طبقه مرفه، مدام در حال تقویت و بهبود موقعیت خود هستند و این رفتار در میان ۵ درصد از مردم فقیر اتفاق می‌افتد.

۲۰) ۸۶ درصد از ثروتمندان عاشقانه مطالعه می‌کنند، درحالی‌که ۲۶ درصد از مردمان فقیر عاشق مطالعه هستند.

آماری که در بالا دیدیم اطلاعات جالبی را درباره سبک زندگی و نوع نگرش ثروتمندان دراختیار ما قرار می‌دهد. در واقع براساس این آمار، ثروتمندان نان اعتقادات و عادات خوب خود را می‌خورند. این عادات و این سبک زندگی دایره موفقیت را تداوم می‌بخشند. عادات رفتاری مثل نوشتن اهداف، لیست کار‌های مهم، مطالعه، ورزش، صرفه‌جویی در زمان، در نظر گرفتن اولویت‌ها و غیره راه رسیدن به موفقیت‌های مالی را هم تسریع می‌کنند.
در مقابل رفتار‌های بد و عاداتی مثل مطالعه نکردن، گذراندن وقت به موضوعات بیهوده و حتی عادت به خورد و خوراک نامناسب هیچ کس را به غنی بودن حتی نزدیک هم نمی‌کند.

ثروتمندان وقت خود را صرف اموری می‌کنند که به برنامه‌ریزی آنها کمک کند یا آنها را در تحقق اهداف‌شان یاری کند. برای اهداف و برنامه‌ریزی‌های شخصی و روزانه اولویت‌بندی می‌کنند و غیر ‌از آنان‌که ثروت‌های باد آورده نصیب‌شان شده، بقیه برای رسیدن به اهداف خود زحمت می‌کشند.

این مطلب توسط تیم فارسی خوان جمع آوری و تکمیل شده است امیدوارم که از این مطلب استفاده کرده باشید.همچنین از شما همراه گرامی می خواهیم که برای پیشرفت این مطلب نظر خود را از بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید و با دیگر کاربران به تبادل نظر بپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا نیاز به راهنمایی دارید؟

09901528674

پشتیبانی در تلگرام