انواع ساندویچ

ساندویچ نوعی غذاست که شکل ساده آن از سبزیجات، برشهای گوشت، پنیر یا سایر مواد غذایی در لابلای دو برش نان، تهیه می‌شود. انواع ساندویچ ها که نوعی خوراکی هستند، در قرن ۱۸ میلادی به خاطر جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ، به این نام درآمد. برای مونتاگو در هنگام قمار برشهای نان و گوشت آورده می‌شد تا او ضمن قمار بازی کردن بتواند غذا هم بخورد.

بزودی خوردن ساندویچ در تمام قاره اروپا همه‌گیر شد و نام آن به زبان فرانسه هم راه یافت، از آن هنگام ساندویچ، به دلیل سادگی در تهیه کردن، قابلیت همراه بردن با خود و تنوع بسیار آن، تقریباً به همه دستورهای غذایی در کشورهای غربی راه یافت. وآشنایی این مطالب  با فارسی خوان همراه باشید.

انواع مختلف ساندویچ ها

انواع گوناگونی از ساندویچ‌ها در کشورهای مختلف وجود دارند به‌طوری‌که در قالب سرد و گرم و از انواع مختلف نان که لابلای آن مواد غذایی از قبیل ژامبون، مرغ، تخم‌مرغ، ماهی، گوجه‌فرنگی، خیار، کاهو و غیره گذارده باشند، تشکیل می‌شوند. همبرگر به عنوان یک ساندویچ فوری و گرم یکی از غذاهای اصلی مردم آمریکا محسوب می‌شود.

ساندویچ سبزیجات

ساندویچ سبزیجات، یکی از معروف ترین انواع ساندویچ در کشور هند به شمار می رود. این نوع ساندویچ از انواع سبزیجات تهیه می شود. اغلب، گوجه فرنگی ماده اصلی این ساندویچ را تشکیل می دهد. البته سیب زمینی، چغندر و پیاز هم مورد استفاده قرار می گیرد. این ساندویچ را با نان و انواع مواد افزودنی تهیه می کنند. مثلاً ساندویچ تست سبزیجات و ساندویچ پنیری سبزیجات، دو نوع از این ساندویچ می باشند.

 ساندویچ تورتا آهوگادا

تورتا آهوگادا، غذای مخصوص منطقه ای مکزیکی که در ادبیات به معنی ساندویچ غرق شده است گزینه ای سرشار از فلفل است که درمان برخی از دردها برای ساکنان دومین شهر مکزیک یعنی گوادالاجارا است. ماده اصلی تشکیل دهنده آن بیروت سالادو است که یک نان باگت نازک نمک دار رول مانندی است.

همچنین بخوانید : آداب غذا خوردن در رستوران

که قسمت سفت بیرون آن مانع از فروریختن محتویات داخلی آن که کارتینای گوشت سوخاری و سس تند گوجه فرنگی است، وهمچنین برش هایی از پیاز و تربچه در قسمت فوقانی آن قرار داشته و بایستی این حقیقت را پذیرفت که خوردن ساندویچ تورتا آهوگادا کاری لذت بخش است.

 ساندویچ چیویتو

چیویتو بزغاله کوچک که در یک کافه رستوران اروگوئه ای ابداع گردیده، در حال حاضر تبدیل به غذای ملی کشور و طبق نظر مردم این کشور، مشهورترین دستور غذایی صادراتی کشور اروگوئه شده است. با این حال، همانطور که از نام این غذا پیداست مقداری گوشت بزغاله در ترکیبات این ساندویچ نسبتا معمولی وجود دارد، مواد پروتئین دار این ساندویچ گوشت گاو، گوشت و ژامبون است که با پنیر، کاهو، گوجه فرنگی و تخم مرغ های آبـپز، این ترکیبات تکمیل می شوند. سس مایونز و سیب زمینی های سرخ شده در کنار این ساندویچ، جزء بایدهاست.

ساندویچ  سابیچ

برخلاف باور عمومی، نبایستی نان پیتا همیشه با گوشت کباب پر شود. ساندویچ معروف اسرائیلی، سابیچ، را که در آن نان پیتای آردی با آبرجین بادمجان سرخ شده، تخم مرغ آب پز، حمص، سس تاهینی و خیارشور پر شده است، میل کنید.اگرچه مردم محلی این ساندویچ ساده را برای صبحانه صرف می کنند، اما شما می توانید در تمام طول روز در کنار خیابان های شهر تل آویو آن را پیدا کنید.

ساندویچ  بانمی

بانمی تبدیل به یکی از معروف ترین گزینه های انتخابی در بین غذاهای ساندویچی شده است. در ویتنام که مبدأ این ساندویچ است، این اسنک سبک به همراه نوعی ظرف مایع سرو می گردد، در حالیکه این نوع غذاها در کشورهای غربی به تنهایی به عنوان ناهار صرف می شود. در حالیکه نان باگت توخالی نوعی احساس فرانسوی بودن غذا را ارائه می کند، محتویات داخل آن حاوی مواد سنتی ویتنامی مانند دایکون و کیلانترو بعلاوه ترکیب گوشت سرد و گرم است.

 ساندویچ جمیتا

شاید بزرگترین منشا افتخار دستپخت محلی و منطقه ای ایالت پابلا در کنار چیله پابلانو،‌ ساندویچ کنار خیابانی جمیتا باشد. اگرچه در حال حاضر می توانید برخی از انواع مختلف این ساندویچ را در خارج از مکزیک بیابید، جمیتاها ترکیباتی محلی فوق العاده ای را در بر می گیرندمانند نان ساندویچی های کنجدی و همچنین گیاه پاپالو که مزه فلفلی در خود دارد.

این ترکیبات تشکیل دهنده، درست کردن جمیتا در جاهای دیگر را تقریباغیرممکن کرده و تولیدات هم با وضعیت عالی فاصله بسیاری دارند. پنیر رشته ای، گوشت سرخ شده و گیاه آواکادو را به ترکیب اضافه کرده و نهایتایک جمیتای لبریز از ترکیبات مختلف و با کیفیت را تهیه کرده اید.

 ساندویچ گاتسبی

ساندویچ برجسته کِیپ تاون راه طولانی را پیش از ایجاد مترو طی کرده و خیلی بهتر از آن انجام گردید. در حالیکه نام گاتسبی زیبایی و لطافت قدیمی و شاید یک داستان مرموز را به ذهن متبادر می کند، اما نسخه افریقای جنوبی آن هر چیزی به جز چیزهای براق است. وقتی تکه های سیب زمینی سرخ شده در سرکه، ماده اصلی تهیه آن است، این غذا چگونه می تواند باشد؟ گزینه انتخابی خود از گوشت، سس فلفل و پیاز سرخ شده را به آن افزوده و فراموش نکنید که این ساندویچ بزرگ ترد را با عزیزترین دوست نزدیکتان تقسیم کنید.

ساندویچ  بکادیلودتورتیلا

به غذاهای سنتی اسپانیایی فکر کنید و احتمالا پائلا را تصور می کنید. یا شاید شما فردی با ذائقه ای بسیار لطیف بوده و املت گوجه فرنگی سنتی (یک  بکادتورتیلا دپتاتا) به ذهنتان متبادر گردد. به معنای واقعی کلمه فقط و فقط این است؛ خوشمزگی تکه های سیب زمینی و تخم مرغ، مسلماتنها راه برای بهبود بر روی یک تورتیلای اسپانیایی خوب تهیه شده،‌ از طریق پیچاندن آن در یک نان ساندویچی است. بوکادیلوس دتورتیلا که مشابه گواجالاتو مکزیکی (یک تامیل در کیک چای) است، به ساندویچ مورد علاقه بعدی شما تبدیل خواهد شد.

 ساندویچ کروک مانژیر

کرانچی میستر فرانسه، یا کروک مانژیر که بهترین نام برای آن در روز یکشنبه است، اسنک فرانسوی بوده است و به عنوان جزء اصلی هر کافه رستورانی، همچنان از شهرت خاصی برخوردار است. کروک مانژیر که تهیه شده از دومین نان معروف فرانسوی یعنی بریوچه بوده و با ژامبون پر شده و سپس با لایه نازکی از پنیر چاشنی دار پوشانده می شود گاهی مقداری سس بِچامل به آن اضافه می شود، با اضافه کردن تخم مرغ سرخ شده، تبدیل به یک مادام می شود.

 ساندویچ چاکاررو

گوشت تکه تکه شده نازک گوشت گاو، انتخاب با شمابا تکه های نازک فلفل سبز،‌ گوجه فرنگی و لوبیای سبز،‌ احساس سلامتی را برای مصرف کننده ترتیب می دهد. چاکاررو برای کسانی که تمایل به کاکراس دارند و تلویحاً برای دام یا مزرعه به صورت عبارت کوکویا ترجمه شده است، مدت زمان طولانی است که حومه شهر را ترک  کرده و در بخش های مختلف شیلی نفوذ کرده است.

 ساندویچ فرانجسینها

پورتو با تعداد زیادی از پیشنهادات برای سنین مختلف و ذائقه های متفاوت، در حال تبدیل شدن به مقصدی رو به رشد است،‌ اما وقتی زمان صرف غذا فرا می رسد، یک غذای لذیذ برای پیوند تمام نسل ها وجود داردفرانجسینها گوشت، گوشت و باز هم گوشت، تشکیل دهنده محتویات داخلی است لینکوئیشا سوسیس پرتغالی، ژامبون و استیک مرطوب در حالیکه پنیر آب شده و یک تخم مرغ نیمرو به مانند ساندویچ کروک مادام بر روی کل ساندویچ قرار می گیرد.

به هرحال، نکته خوب در مورد فرانجسینها در واقع سس مخفی درون آن است که بر روی کل محتویات درون ساندویچ سرازیر می شود. درست همانند روز آفتابی که دارای رنگی نارنجی غیرطبیعی است، هیچ کس نمی داند که این سس مخفی چه ترکیباتی دارد، اما با این وجود همه از آن لذت می برند.

 ساندویچ چوریپان

همانطور که از نام آن پیداست، چوریپان آرژانتینی، سوسیس کوریزو که در مرکز ساندویچ ریخته می شود و با هر گازی که از ساندویچ می گیرید، سس از کناره ها بیرون نمی ریزدو یک نان ساندویچی سفت را در کنار هم قرار می دهد. این ساندویچ ها را در مسابقات فوتبال امریکایی یا باربیکیوها پیدا کنید و چاشنی سس چیمیچوری را برای یک تجربه غذای آرژانتینی به آن اضافه کنید. به عنوان گزینه ای دیگر در مرز بین آرژانتین و برزیل غذای مشابه با آن یعنی سالچیپائو را امتحان کنید.

ساندویچ پاسترامی

گر تا به حال غذای پاسترامی را در غذاخوری هری مت سالی سفارش نداده اید،‌ واقعاً احساس می کنید که در نیویورک اقامت داشته اید؟ خوب، شاید. امتحان کردن چیزی غیر از فقط غذاهای تکراری غیرمعروف و بسیار گران غذاخوری کاتز را مد نظر داشته باشید و سری به تمامی غذاخوری های حلال طبق شریعت دین یهود نیویورک بزنید، ‌رستوران هایی که در آنها این ساندویچ های با نان گندم سیاه را که با گوشت گاو نازک پوشیده با سس خردل ‌پر شده اند، ارائه می دهند.

 ساندویچ شاوارما

درحالیکه شاوارما در ارائه منوهای بعد از نیمه شب در انواع شبیه سازی ها سلام، تاکوس ارابس مکزیکی برای خود نامی دست و پا کرده است، بسیاری از مردم ممکن است بر سر مبدأ غذاها اختلاف نظر داشته و معتقد باشند که بهترین ها در لبنان یافت می شوند. برای تجربه کردن واقعی ترین مزه محلی، مرغ شاوارما را سفارش داده و آن را با تووم و فلافل ترکیب کنید یا پا به جهانی متنوع از گوشت های خرد شده ترکیبی بگذارید.

 ساندویچ جومبون بیور

یک نان فرانسوی سنتی،‌ با کره پخش شده بر روی آن و یک تکه کوچک از ژامبون، منجر به در کنار یکدیگر قرار گرفتن دو بخش تشکیل دهنده باکیفیتِ معروف به پاریسی و جومبون بیور ژامبون کره می گردد. به شهرت این کشور برای ظرافت بی دریغ بکار گرفته شده در ترکیب یک نان ساده و گوشت کومبو در پیکره دستپخت محلی این کشور اعتماد کنید.

 ساندویچ وادا پاو

وادا پاو، غذای مورد علاقه خیابانی در هند، با قیمت مناسب و شکم پر، ‌ثابت می کند که گوشت جزء تشکیل دهنده اصلی ساندویچ نیست. یک تکه سیب زمینی کاملاً سرخ شده ادویه دار قبل از پر شدن با ترشی ادویه دار و احتمالا یک یا دو فلفل در قلب وادا پاو نان ساندویچی قرار گرفته و طرفداران زیادی در خیابان های شهر بمبئی دارد.

 ساندویچ پو بوی

پو بوی ساندویچی است که به خاطر تنوعات بسیار و استفاده روبه افزایش نام آن امروزه نام پو بوی را می توان از تگزاس تا فلوریدا پیدا کرد به سختی می توان از خوردن آن گذشت. به هرحال، از آنجائیکه انواع گوشت گاو خوشمزه هستند،‌ مسلماتنوع غذاهای دریائی سرخ شده، معروف ترین هستند، مانند میگو و صدف در هماهنگی کامل، قبل از اضافه کردن ترشیجات و کَره، به همراه برخی از سالادهاست.

ساندویچ اسکاگن ماکا 

ساندویچ های رو باز قطعاً می توانند از نظر زیبایی نسبت به نوع در بسته دلپذیرتر باشند،‌ اگرچه از نظر عملی تهیه آنها مشکل می باشد. بنابراین اگر شما طرفدار و دلباخته ساندویچ رو باز هستید، ساندویچ اسکاگن ماکای سوئدی برای شما بسیار خوب خواهد بود گاهی با عنوان اسکاگن تست یا تست اسکاگن  ما کا شناخته می شود.

علی رغم نام آن که از نظر جغرافیایی کمی سردرگم کننده است .اسکاگن در واقع نام یک شهر بندری در کشور همسایه یعنی دانمارک است این ساندویچ تست ابداعی که حاوی میگو و خامه با توت فرنگی بر روی آن است، کاملا سوئدی است. اگر علاقه به خوردن ساندویچ رو باز دانمارکی دارید،‌ به جای این ساندویچ، یک اسموربرود سفارش دهید.

 ساندویچ بیک اند شارک

اگر آماده امتحان کردن ساندویچ دریایی بعدی هستید، خودتان را به جزایر کارابیئن ترینیداد و توباگو برسانید تا از خوردن، غذاهای مورد علاقه تان یعنی بیک اند شارک در خیابان های ساحلی لذت ببرید. درحالیکه نام این ساندویچ در نگاه اول ظاهراً شبیه به یک منبع مبهم است، اما در واقع کاملاً معنی می دهدبیک یعنی توپ های خمیری که در هنگام سرخ شدن به صورت توخالی پف کرده و شارک هم یعنی همان چیزی که انتظارش را داشتید.

 ساندویچ گوا بائو

ساندویچ ها نباید به شکل هیجان انگیزی برای جلب توجه، بزرگ باشند،‌ به طوریکه این مسئله در گوابائوتایوانی کاملامشخص می باشد. این ساندویچ که به اندازه یک گاز می باشد،‌ به خاطر طعم خمیر نان پخته شده جلب توجه می کند که با تکه های سرخ شده گوشت شکم خوک، سبزیجات خردل خردشده، بادام زمینی پودر بادام زمینی و گشنیز پوشانده شده است.

 ساندویچ مالورکا

تنوعات در ساندویچ های ژامبونی و پنیری بسیار ساده، قبلادر این لیست مالورکا ارائه شده است، اما نسخه پورتوریکویی از ساندویچ ترکیبی استاندارد، مسلما شما را برای امتحان کردن آن متقاعد می کند. این اسنک که در یک نان ساندویچی شیرین سنتی پورتوریکویی پیش از تست شدن و اضافه کردن شکر یخ زده به آن، خط شیرین و طعم داری را با خود به همراه دارد.

ساندویچ اسپاگتی

ساندویچ اسپاگتی ژاپنی به همراه ساندویچ گوشت ، به همان شکلی که تبلیغ می شود، ارائه می گردد: اسپاگتی پخته شده و چاشنی دار،‌ که در داخل یک نان ساندویچ زیردریایی نرم قرار دارد. این اسنک مورد استفاده در ایستگاه های مترو می تواند هم به صورت گرم و هم به صورت سرد، با پنیر یا بدون پنیر، در نان برش خورده یا سیر سرو گردد. بعلاوه، هیچ قانون خاصی ندارد، اینهایی که در ساندویچ قرار دارد، اسپاگتی است.

 ساندویچ برووج کروکت

کبوتر فروتن نام ساندویچ رشدی مشکوک در هلند داشته و به مدت طولانی به خاطر محتویات سوال برانگیز آن به عنوان یک اسنک کم ارزش، پیش از آنکه تبدیل به یکی از پرطرفدارترین غذاهای اسنکی کشور شود، مورد بی اعتنایی قرار می گرفت. امروزه ساندویچ های کروکت، ‌یکی از گزینه های غذای خیابانی ملی هستند. برخلاف وادا پاو هندی، برووج کروکت از وجود سس یا چاتنی هایی سود می برد.

 ساندویچ میتریلیت

 میتر یلیت که نوع تجملی بلژیکی سیب زمینی سرخ شده بریتانیایی است، معمولاً با نان باگت ترد سرو می شود و نه با نان های نرم، و با محتویات سرخ شده و سس ها و گوشت های سرخ شده ترکیب می گردد. میترِیلیت در رقابت با طرفداران سیب زمینی پیروز می گردد.

 ساندویچ مورتادلا

برزیلی ها کارها را نصفه و نیمه انجام نمی دهند، و این در مورد ساندویچ های کنار خیابانی آنها دو برابر هم می شود. مورتادلا به خاطر مقدار زیاد گوشت سوسیس ایتالیایی مورد استفاده در آن تقریباً بیش از نیم پوند در هر ساندویچ تبدیل به غذای مورد علاقه شهر سائوپائولو شده و معمولاً با پنیر، خردل و سس مایونز تزئین می شود. از خوردن آن به شدت لذت ببرید.

 ساندویچ لامپردوتو

طرفداران سیرابی برای خوردن یک شکم به معنای واقعی کلمه در کنار هم جمع می شوند. یک طرح ابداعی سنتی فلورنتین که با نام دلپذیر لامپردوتو نام گذاری شده است در واقع از گوشت شکم ادویه دار و آهسته پخته شده گاو تهیه شده که سپس با یک سس فلفلی ریخته شده روی خمیر نان نرم همراه می گردد. برای کسانی که علاقه به سیرابی ندارند، لامپردوتو می تواند پنجره ای روبه جهان غذاهای مخصوص شکمی باشد.

ساندویچ نوعی غذاست که از نان و مواد داخل نان موادی مانند یک یا دو برش گوشت، مرغ، سوسیس، کالباس، همبرگر، پنیر، سبزیجات، ادویه جات و سس تشکیل یافته است. در بیشتر کشورها، ساندویچ دارای دو یا چند برش نان است که لابلای آن مواد داخل ساندویچ که در بالا ذکرشد قرار می گیرد. در اسکاندیناوی، ساندویچ ها تنها یک برش نان دارند که روی همان یک برش، مواد ساندویچ قرار می گیرد.

این مطلب توسط تیم فارسی خوان جمع آوری و تکمیل شده است امیدوارم که از این مطلب استفاده کرده باشید.همچنین از شما همراه گرامی می خواهیم که برای پیشرفت این مطلب نظر خود را از بخش دیدگاه برای ما ارسال کنید و با دیگر کاربران به تبادل نظر بپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.