چای میوه ای خوشمزه برای یک عصرانه شیک

گاها برای شما پیش آمده است که مهمان عزیزی دارید و به فکر تهیه، یک چای میوه ای خوشمزه برای یک عصرانه شیک می افتید. بنابراین به دنبال دستور و روشهای مختلف، برای تهیه چایی خوشمزه میروید، و درست میکنید. در این مطلب تیم فارسی خوان قصد دارد برای اینکه در کنار شما باشد و شادی مهمانی شما را چندین برابر کند، چند دستور و روش تهیه چای میوه ای خوشمزه را به شما ارائه دهد. پس با ما همراه باشید.

ویدیوی چایی میوه ای خوشمزه

چایی میوه ای

هر چند که چای خودش به تنهایی البته همراه با قند، جایگاه ویژه ای در زندگی ما ایرانیان دارد و ساعات خاصی از زندگی ما را در اداره و منزل و تفریحات و… پر کرده است. گاهی دوست داریم که همین چای را برای تنوع یا درمان، در کنار طعم های دیگری استفاده کنیم. بنابراین با توجه به ذائقه مان از ترکیب چای خوش عطر ایرانی با انواع میوه دوست داشتنی، معجونی فوق العاده خوشمزه خلق میکنیم.

انواع چای میوه ای خوشمزه

چایی و دمنوش میوه ای عاشقان خودش را در روزهای های مختلف سال دارد. مثلا در فصل گرما چای لیمو میچسبد و در فصل سرما چای زنجبیل . با توجه به انواع میوه ها، می توان اسامی تعدادی از چای میوه ای را به شرح زیر نام برد:

  • چای لیمو
  • چای نارنج
  • چای آلبالو
  • چای انار
  • چای کیوی
  • چای آناناس
  • چای پرتقال
  • چای انبه
  • چای زنجبیل

ترکیب چایی با تکه های میوه ایی که دوست داریم واقعا لذت بخش است.

روش تهیه چای میوه ای

همان طور که از نام چایی میوه ای برداشت می شود یعنی ترکیب چای بعلاوه میوه است. بنابراین چای که در خانه همه ما پیدا می شود اگر هم نباشد چاره کار ساده است، به فروشگاه سر کوچه رفته و تهیه میکنیم. اما برای میوه چکار کنیم؟ برای تهیه چایی میوه ای میتوانیم به دو صورت از میوه ها استفاده کنیم. یکی به صورت تازه از بازار تهیه کنیم یا میتوانیم از عطاری ها و فروشگاهها به صورت خشک شده تهیه کنیم. اما لذت بخش تر میشه اگه خودمون درست کنیم.

برای تهیه میوه مورد استفاده در چایی میوه ای مراحل زیر را دنبال کنید:

  • اولین قدم، تهیه میوه ها سالم و آبدار و کاملا رسیده باشند.
  • میوه ها را کاملا تمیز شسته و بگذارید تا کاملا آبشان گرفته شود.
  • میوه هایی که هسته دارند، هسته شان را جدا کنید.
  • با استفاده از چاقو میوه ها را به صورت ورقه های نازک در بیاورید.
  • ورقه های میوه را در فریزر میتوانید نگهداری کنید.
  •  میتوانید آنها را خشک کنید.

روش های خشک کردن میوه برای چایی میوه ای

برای خشک کردن میوه ها در دستور تهیه چای میوه ای ، میتوان از سه روش استفاده کرد که عبارتند از:

  • قرار دادن در دستگاه میوه خشک کن
  • قرار دادن در فر
  • خشک کردن در معرض نور آفتاب

اگر بخواهید میوه را در آفتاب خشک کنید که خیلی راحت است و بدون فرآیند خاصی و فقط با یک پهن کردن پارچه تمیز و پهن کردن میوه ها روی آن، و قرار دادن در نور آفتاب انجام می شود.

برای خشک کردن میوه ها در دستگاه میوه خشک کن هم باید تکه های میوه را به صورت ورقه نازک در بیاورید و در محفظه دستگاه را بردارید و میوه ها را در طبقات بچینید. در محفظه را ببندید و دکمه خشک کن را بزنید.

برای خشک کردن میوه در فر یا ماکروویو، ورقه های میوه را در کف سینی فر که از قبل کمی چرب کرده اید یا با کاغذ روغنی پوشانده اید، بچینید. فر را روشن کنید و روی درجه حرارت ۹۰ درجه بگذارید. در این فرآیند میوه ها آهسته خشک می شوند و ممکن است ۸ تا ۱۰ ساعت زمان ببرد.

اما راه بسیار و ساده همان بخاری یا شوفاژ در فصل زمستان است. که میوه ها را به صورت نازک در داخل سینی میچینیم و یک پارچه تمیز روی آنها بکشید، و روی حرارت ملایم میگذاریم و صبح که بلند شدیم می بینیم تکه های میوه ما خشک شده است.

خواص چایی چای میوه ای خوشمزه و مختلف

خواص چایی میوه ای خوشمزه با توجه به نوع میوه مورد استفاده فرق می کند.  در کل میتوان گفت که:

  • حذف شکر یا قند و جایگزینی آن با انواع میوه خشک.
  • ترغیب افراد برای نوشیدن، در کسانی که علاقه به نوشیدن مایعات ندارند.
  • تهیه چایی میوه ای خاصیت دارویی و درمانی دارد.

طرز تهیه چند نوع چای میوه ای خوشمزه

برای تهیه، ابتدا چای خشک را با آب سرد بشویید. سپس آب جوش بریزید تا دم بکشد و از میوه هایی که دوست دارید به آن اضافه کنید.

و حتی میتوانید هر کدام از میوه ها را به تنهایی دم کنید و از آنها دمنوش یا چایی درست کنید مانند:

  • چایی میوه ای آلبالو

تکه های آلبالو را با چوب دارچین در داخل قوری بریزید، سپس آبجوش را روی آنها بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. طعمش بی نظیر است.

  • چایی میوه ای سیب

سیب رنده شده را بهمراه هل یا چوب دارچین ترکیب کنید. آبجوش را اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه دم کنید. این دمنوش خستگی را از تنتان دور میکند.

  • چای میوه ای نارنج

تکه های پوست نارنج را به مدت ۱۰ دقیقه با آب جوش بگذارید تا دم بکشد و سپس استفاده کنید.

  • چایی میوه ای خوشمزه با آناناس

اگر یک چای آرامبخش میخواهید به دنبال آناناس بروید. تکه های آناناس، بمدت ۱۰ دقیقه با آبجوش دم می کشند.

مطلب ما به پایان رسید. امیدواریم که توانسته باشیم با این مطلب در تهیه چایی میوه ای به شما کمکی کرده باشیم و اطلاعات خوبی در اختیارتان قرار داده باشیم. لحظات شاد و خوشی در کنار خانواده داشته باشید با دستور تهیه چایی میوه ای خوشمزه.

به این مطلب امتیاز دهید :
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (به این پست رای دهید)
در حال ثبت رای شما...

فاطمه سهرابی زاده

فاطمه سهرابی زاده
فاطمه سهرابی زاده هستم.لیسانس منابع طبیعی رشته آگروفارستری دارم.آرزوم وجود آرامش برای زندگی همه آدمهای روی زمینه. من در مجله اینترنتی فارسی خوان نویسنده هستم.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.